Gordijnen van A House Of Happiness voor ieder interieur

a-house-of-happiness-gordijnen-2
a-house-of-happiness-gordijnen-1

Heeft u gordijnen nodig? Natuurlijk wilt u dan de keuze hebben uit veel dessins en kleuren, zodat de gordijnen perfect aansluiten bij uw interieur. A House Of Happiness heeft maar liefst 1500 gordijnstoffen. Kleuren en dessins in zoveel verschillende variëteiten dat er altijd wel iets voor u bij moet zijn. Waarschijnlijk is het probleem meer: ‘welke kies ik?’ Ook voor uw portemonnee hoeft u het niet te laten. Voor ieder budget zijn er prachtige gordijnen. Bent u op zoek naar gordijnen voor in de slaapkamer? Dan zijn er ook verduisterende gordijnen.

Kleurrijke gordijnen: origineel en op maat gemaakt

Gordijnen van A House Of Happiness zijn exclusief , kleurrijk en worden met veel passie voor textiel ontworpen. Gordijnen bepalen voor een groot deel de sfeer in het vertrek, dus de ruime keuze geeft u de mogelijkheid om precies de sfeer te vinden die u zoekt. Natuurlijk worden de gordijnen precies op maat gemaakt, uiteraard door echte vakmensen.

Met de ervaring van bijna 70 jaar van het bedrijf, weet u dat u verzekerd bent van een prachtige kwaliteit. Tel daar de uitstekende service van Floorever bij op en u weet dat u zorgeloos van prachtige gordijnen kunt gaan genieten.

Betaalbare gordijnen en toch maatschappelijk betrokken

A House Of Happiness wil gordijnen bieden voor ieder budget. Maar het bedrijf voelt zich ook betrokken bij het milieu. Daarom worden de fabrieken over de hele wereld door kwaliteitsbewakers bezocht om zo zeker te zijn van een verantwoord productieproces en diverse overige milieuaspecten. Ook wordt er op gelet of de werkomgeving voor de werknemers gezond is. Mooie gordijnen met een eerlijke achtergrond dus. En ook dat geeft toch een heerlijk gevoel.

A house of happiness logo