Raamdecoratie van BECE voor ieder raam

bece raamdecoratie
bece plisse
bece duo rolgordijn

Bent u op zoek naar raamdecoratie in trendy kleuren? BECE biedt raamdecoratie in prachtige kleuren en moderne dessins. BECE staat garant voor raambekleding wat naast de modieuze uitstraling ook gebruiksvriendelijk is. Natuurlijk zijn alle artikelen van een hoge kwaliteit en wordt er gebruik gemaakt van eerlijke en natuurlijke materialen.

Raambekleding zoals u het wilt

BECE heeft voor ieder wat wils. Ook voor die lastige ramen, waar een ander geen raad mee weet. Alle raamdecoraties worden precies op maat gemaakt. Met passie zorgt BECE voor een heerlijke sfeer, voor het buiten houden van teveel zonlicht en warmte en uiteraard voor uw privacy. De keuze is enorm. BECE biedt o.a.:

  • Rolgordijnen
  • Houten jaloezieën
  • Vouwgordijnen
  • Plisségordijnen

Bij Floorever koopt u deze stijlvolle gordijnen all inclusive, zodat u niet voor vervelende extra kosten komt te staan. Met de betrouwbaarheid van zowel Floorever als BECE in uw achterhoofd, weet u dat het met uw aankoop helemaal goed zit.

Marktleider in raamdecoratie

B&C Raamdecoratie, opgericht in 1971, produceert het merk BECE. Het bedrijf is internationaal actief, zowel in Europa als Canada en de Verenigde Staten. Naast het merk BECE produceren zij ook onder private label. B&C Raamdecoratie verkoopt maar liefst meer dan 250.000 producten per jaar en kan dus zeker gezien worden als marktleider. Het bedrijf zet zich ook graag maatschappelijk in en steunt het dorpje Mago in Kenia, als partner van de stichting Mago Care. B&C Raamdecoratie werkt ook aan projecten, samen met architecten en interieurinrichters, onder de naam B&C Projects.

bece logo