Laminaat van BerryAlloc: levenslang plezier

Berry-Alloc-Chateau-Visgraat-2
Berry-Alloc-Chateau-Visgraat-1

Laminaat in uw woning? Dat kan weleens de beste oplossing zijn. Daarvoor heeft Floorever een goed merk in huis: BerryAlloc. Een samenvoeging van de vroegere merken BerryFloor en Alloc. Inmiddels is het merk een creatieve leider in de binnenhuisdecoratie.

Duurzaam laminaat met een levenslange garantie

Alle activiteiten zijn gericht op een groenere en duurzamere wereld. Daarom is het laminaat van BerryAlloc duurzaam. De herkomst ervan ligt in duurzaam beheerde bossen. Daarnaast is er nog een duurzame kant aan het laminaat van Berry Alloc. Er zit namelijk een levenslange garantie op de producten. ‘Forever’ bij Floorever dus.
BerryAlloc biedt een uniek assortiment laminaatvloeren. U kunt kiezen uit uiteenlopende designs, afwerkingen en houtsoorten. Nog een voordeel: alle laminaten zijn heel gemakkelijk te installeren. Er zit zeker wat voor u tussen!

Vinylvloeren met groot gemak

Is laminaat toch niet helemaal wat u zoekt? Dan biedt Floorever nog meer van BerryAlloc aan. Wat dacht u van een prachtige vinylvloer? Die is te installeren met bovengemiddeld gemak. Met het vierzijdige kliksysteem kunnen alle planken ingeklikt worden in alle richtingen.
De bijzondere PURE click vinylvloer absorbeert het geluid en is volledig waterdicht. Daardoor is het ideaal om te leggen in badkamers en keukens. Zelfs de ondergrond maakt niet uit. De voegen drukken namelijk nooit door. En ook op vinylvloeren geldt weer een levenslange garantie!

Belgische perfecte afwerking

BerryAlloc is onderdeel van de internationale Belgische Beaulieu International Group. Deze industriële groep heeft een stevige marktpositie, met een ruim aanbod perfect afgewerkte vloeren.

Berry alloc logo