Houd uw trap mooi met Bonaparte-tapijt

Een nieuw tapijtje voor uw trap? Kijk dan eens bij ons Bonaparte-assortiment. Bonaparte levert tapijt dat goed te leggen is op de trap en er ook nog eens mooi uitziet. Of het er nu modern, luxueus of natuurlijk moet uitzien.
Bonaparte-tapijt is echter niet alleen geschikt voor uw trap. Een prachtige, luxueuze  tapijttegelvloer is met Bonaparte altijd binnen handbereik. Of hebt u het liever kamerbreed? Floorever biedt u diverse soorten aan, zodat u altijd een ruime keuze hebt.

Bonaparte is een gezonde keuze

Voor uw gezondheid kiezen? Met Bonaparte kan het. Daarvoor worden de beste en meest positieve grondstoffen aangezocht. Die worden op een geheel eigen, duurzame manier verwerkt. Bonaparte-tapijten worden namelijk gemaakt volgens de Cradle-to-cradle methode. Daarmee worden producten ontworpen die teruggenomen en gerecycled kunnen worden. Dus als u toe bent aan een nieuw tapijt, kunt u de oude gewoon terugsturen!

Voor Bonaparte-vloeren wordt gebruik gemaakt van hernieuwbare, duurzame energiebronnen. Zodoende hebben de producten een positieve invloed op uw gezondheid en het milieu. Het tapijt houdt tot acht keer beter stofdeeltjes vast dan harde vloeren. Kortom, het is een goede keuze om voor Bonaparte te gaan. Beter voor u, uw gezondheid en het milieu. En dan krijgt u ook nog eens het mooiste op het gebied van stijl en design.

Desso, al 80 jaar tapijt van topkwaliteit

Bonaparte is een merk van Desso, dat levert aan het topsegment van het markt. De kwaliteit is dus zeker gewaarborgd, al 80 jaar lang. In die tijd heeft Desso een uitstekende reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt.

bonaparte-logo