Een vloerkleed van Desso: voor u op maat

desso-1
desso-2

Een nieuw vloerkleed nodig? Kijk dan eens bij ons Desso-assortiment. Desso levert superieure kwaliteit voor zowel huizen als projecten. Floorever zorgt voor vloerkleden die speciaal voor u op maat gemaakt worden!

Toch liever kamerbreed tapijt? Wij bieden u diverse hoogwaardige soorten van Desso aan. Er is ruime keuze, verzekerd van kwaliteit. Desso is uniek in zijn soort en daarom de beste keuze voor uw huis. The floor is yours!

Een gezond vloerkleed: het kán

Voor uw gezondheid kiezen? Met Desso kan het. Daarvoor worden de beste en meest positieve grondstoffen aangezocht. Die worden op een geheel eigen, duurzame manier verwerkt. Desso-tapijten en vloerkleden worden namelijk gemaakt volgens de Cradle-to-cradle methode. Daarmee worden producten ontworpen die teruggenomen en gerecycled kunnen worden. Dus als u toe bent aan een nieuw tapijt, kunt u de oude gewoon terugsturen!

Voor Desso-vloeren wordt gebruik gemaakt van hernieuwbare, duurzame energiebronnen. Zodoende hebben de producten een positieve invloed op uw gezondheid en het milieu. Het tapijt houdt tot acht keer beter stofdeeltjes vast dan harde vloeren. Kortom, het is een goede keuze om voor Desso te gaan. Beter voor u, uw gezondheid en het milieu. En dan krijgt u ook nog eens het mooiste op het gebied van stijl en design.

Desso, al 80 jaar vloeren van topkwaliteit

Desso is een merk van het bedrijf Desso, dat levert aan het topsegment van het markt. De kwaliteit is dus zeker gewaarborgd, al 80 jaar lang. In die tijd heeft Desso een uitstekende reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt.

Desso logo