Floorever Kampen bestaat negen jaar en viert feest. Daarom pakt de onbetwiste nummer 1 op het gebied van vloeren en raamdecoratie uit met diverse speciale aanbiedingen.

Op 19 juni 2009 begon Bert Jan Postuma Floorever Kampen. De winkel werd al snel een groot succes. Het populaire all-in concept sloeg aan. In augustus 2014 nam Wendy Meuleman de winkel over.

Floorever heeft maar liefst zeshonderd vierkante meter oppervlakte en heeft alles in huis voor het huis. Van laminaat tot PVC en tapijt, van gordijnen tot raamdecoratie.

“Het belang van de klant staat bij ons hoog in het vaandel”, vertelt Wendy Meuleman. “We denken mee met de klant. Voor alles is een oplossing. Bij ons draait het niet alleen om de verkoop. We zijn een servicegericht bedrijf.” Daarbij is het verlenen van een deskundig advies een sterk punt van Flooreer. We kijken bijvoorbeeld niet alleen naar de vloer, maar ook naar de werkzaamheden en de materialen. Je hebt verschillende soorten PVC en laminaat. Daar zitten echt grote verschillen tussen, maar daarvan is de klant vaak niet op de hoogte. Er komt veel meer bij kijken dan alleen even een vloertje leggen. We werken alleen met A-kwaliteiten wat betreft materialen. Wij maken van een huis een thuis en zijn de onbetwiste nummer 1 in vloeren en raamdecoratie. Daarnaast zijn we ook groot in tapijt. Tapijt is nog steeds in trek als vloer. Ook voor het stofferen van trappen is tapijt zeer geschikt.”

De populaire all-inclusive formule van Floorever wordt zeer gewaardeerd. Alle prijzen zijn inclusief leggen, opmeten of bevestigen en dat maakt het voor de klant wel zo duidelijk en voorkomt onaangename verrassingen achteraf. Floorever beschikt over een een team van vakmensen voor het leggen van tapijt, PVC, tapijt en vinyl of het opmeten en bevestigen van raamdecoratie. Uiteraard hoeven klanten niet gebruik te maken van de all-inclusive formule.

Floorever viert het 9-jarig bestaan met de klant en heeft daarom diverse acties. Vanwege doorslaand succes is de loopduur van de acties verlengd tot zaterdag 7 juli. Naast de bestaande acties zijn er ook enkele extra aanbiedingen. Zo zijn nieuwe brede planken laminaat verkrijgbaar voor slechts 24,95. Twee mm PVC kost tijdelijk slechts 34,95. En bij tapijt van Bonaparte Scale geeft Floorever de vijfde meter gratis weg. Bij alle acties geldt uiteraard de all-inclusiveformule. Bij laminaat is dat inclusief het leggen van de ondervloer en plakplinten en bij de PVC inclusief leggen en egaliseren. Alle reden om snel een bezoek te brengen aan Floorever Kampen.

Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29
Tel: (038) 333 3770
www.floorever.nl

Wendy Meuleman, van Floorever Kampen