Service? All inclusive!

Laminaat leggen, PVC vloer leggen, trap bekleden, vloer egaliseren

All Inclusive Service bij Floorever

Floorever heeft het! Vanuit onze passie voor alles wat met woning- en projectstoffering te maken heeft, mogen wij ons gerust ervaren specialisten noemen met een eigen visie en aanpak. Vanuit onze vestigingen in Kampen en Zwolle maken we graag naam met ons All Inclusive Service en onze overige 5 zekerheden.

Laat u verrassen door ons aanbod, de kwaliteit en de service die we u bieden én de prijs die u daarvoor betaalt. Niet voor niets mogen we ons de onbetwiste nummer 1 noemen in pvc vloeren, laminaat, tapijt, vinyl, gordijnen, inbetweens, rolgordijnen, duorolgordijnen, jaloezieën en alle overige raamdecoraties. Van bekende A-merken en ons eigen F-Label. Ook voor traprenovatie bent u bij ons aan het juiste adres

Kies Floorever Interieuradvies

Met onze jarenlange ervaring in de woonbranche kennen wij echt alle merken en leveranciers en hebben we daaruit een selectie gemaakt van producten waar wij perfect mee uit de voeten kunnen. En waar we u mee kunnen inspireren en adviseren. Dat advies is natuurlijk gebaseerd op goede productkennis, zodat we u precies dat kunnen adviseren wat past bij uw woonsituatie en de gewenste woonsfeer. Maar dat ultieme thuisgevoel creëer je natuurlijk past echt als je al die producten kunt combineren en op elkaar weet af te stemmen. En juist dat vinden onze stylisten zo leuk om te doen. Ga ook voor die glimlach, daag ons uit en laat u verrassen!

Voor dat ultieme thuisgevoel.

Floorever, de onbetwiste nummer 1 in laminaat leggen

Laminaat bestaat uit een click systeem. Er komt dus geen lijm aan te pas. Wanneer uw ondergrond vlak, schoon, blijvend droog en dragend is beginnen wij met het leggen van een ondervloer. Op een betonnen vloer leggen wij een aluminium folie, waarna wij langs de muur gaan beginnen met leggen. De vloer wordt afgewerkt met plakplinten. Indien u overzetplinten wenst kan dit uiteraard. In de winkel geven wij u graag advies.

Wanneer u een appartement heeft dient er een TNO-geteste ondervloer onder het laminaat te liggen die 10 dB geluid reduceert, zodat uw buren geen overlast van u zullen ondervinden. Wanneer u een houten draagvloer heeft die niet is geëgaliseerd met underlaymentplaten, kunnen wij de vloer voor u egaliseren met vloerplaten. Deze zijn 7 mm dik. Daarna zullen wij de laminaat vloer voor u leggen.
Voordeel van laminaat leggen: u hebt binnen een dag een nieuwe vloer!

Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC vloer leggen

Verlijmde pvc vloeren worden momenteel zeer veel gebruikt in zowel woningbouw als bedrijfspanden. Wij adviseren u dit type pvc vloer altijd door ons te laten leggen.
 Ook bij dit type pvc vloer dient de ondergrond 100% vlak, schoon, niet indrukbaar en blijvend droog te zijn. Ook dient u een goed geventileerde kruipruimte te hebben. Bij twijfel geeft u dit bij ons aan in de winkel en wij zullen u hier advies ingeven.

Verlijmde pvc vloeren zijn ± 2 tot 3 mm dik. De slijtlagen variëren tussen 0,30 mm en 0,70 mm. Met een slijtlaag van 0,55 mm kunt u in een bedrijfspand uitstekend uit de voeten. In een woning kunt u in minder belopen ruimtes soms volstaan met een slijtlaag van 0,30 mm.

Wanneer de vloer geëgaliseerd en uitgehard is zullen wij de vloer opschuren, een loodlijn zetten, van daaruit wordt er lijm aangebracht en de pvc vloer gelegd en vervolgens aangewalst. De eerste 24 uur mag u de vloer niet dweilen, zodat de lijm goed kan uitharden. Voor de randafwerking van pvc zijn er geen plinten nodig, uiteraard kunt u wel bij ons massieve plinten verkrijgen. Deze kunnen wij ook vakkundig voor u monteren.

Floorever, de onbetwiste nummer 1 in trap bekleden

Het stofferen van een trap is een vak apart. Onze eigen stoffeerders komen bij u de trap opmeten en snijden het tapijt uit. Wij gebruiken lijm en geen nietmachine.

Een trap bekleden met tapijt heeft als voordeel dat uw trap comfortabel zacht en geluiddempend is. Deze vorm van vloerbedekking is veilig; tapijt voorkomt uitglijden. Tapijt is er in enorm veel kleuren, poolstructuren en dessins.

Wilt u extra comfort dan kunt u er voor kiezen om rubberen ondertapijt onder het tapijt te laten stofferen. Uw tapijt gaat dan nog langer mee en zorgt ook voor meer geluidsdemping én een rijkere uitstraling van het tapijt.

Wilt u geen tapijt op de trap maar bijvoorbeeld pvc of vinyl dan bent u bij ons ook aan het goede adres.

Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en de prijzen. We garanderen u…daarvoor wilt u echt niet doe-het-zelven.

Floorever, de onbetwiste nummer 1 in vloer egaliseren

Wanneer u een betonnen vloer heeft, zullen wij eerst de vloer in de primer zetten. Daarna brengen wij een egaline laag aan van 2 mm. Egaline is een soort vloeicement dat verrijkt is met kunststoffen. Egaline kunnen wij opschuren zodat de ondervloer helemaal glad wordt. Egaline zorgt ook voor de afwatering van de lijm, waardoor de pvc vloer goed vast blijft zitten.

Wist u dat wij de primer, egaline en lijm uit de groenste fabriek van Nederland halen? Wanneer u vloerverwarmingsbuizen in freest, heeft het onze voorkeur dat wij de buizen primeren en afstorten met mortel, zodat wij alles van dezelfde leverancier en dus op elkaar afgestemde producten kunnen aanbieden. Zo krijgt u een optimaal eindresultaat. Wanneer u een houten draagvloer heeft kunt u de houten vloer met underlayment platen aftimmeren. Het is belangrijk dat u de platen in een raster van 10 cm aftimmert. De vloerplaten dienen vlak te liggen, kieren en schroefgaten opvullen. Wij kunnen dan met een houtvezel egaliseren.

Indien u alles aan ons overlaat zullen wij de houten draagvloer voorzien van jumpax vloerplaten. Deze platen zorgen voor isolatie en een geluidsreductie van 10 dB.