Tapijt van Floorever

Ga voor ‘warm’ tapijt bij Floorever ‘de onbetwiste nummer 1 in vloeren’

KAMPEN/ZWOLLE – Steeds vaker is het laminaat of PVC wat de klok slaat. ‘Leuk, maar geef mij maar gewoon tapijt. Dat is tenminste lekker warm en huiselijk’, zo horen ze bij Floorever vaak. En natuurlijk niet onterecht. Tapijt is de meest voorkomende vloerbedekking in Nederland. Overal toepasbaar en bij uitstek een warme vloerbedekking. Bij Floorever hebben ze bovendien volop keuze. Kom langs en laat je verrassen!

Ook voor traprenovatie is tapijt een prima alternatief. De vele voordelen en gunstige eigenschappen, in combinatie met de enorme keuze in kleur en kwaliteit, zorgen ervoor dat iedereen het tapijt van zijn of haar wensen kan vinden. ‘We hebben zelfs ‘warm’ tapijt met de uitstraling van industrieel beton’, vertellen Wendy Meuleman (Floorever Kampen) en Ingrid van Olst (Floorever Zwolle).

‘Warm’ Tapijt
Tapijt is zacht en warm. Prettig aan je (blote) voeten. Floorever heeft tapijt van diverse leveranciers en kan tapijt leveren in een grote diversiteit in kleur en kwaliteit. Zo is er altijd voor iedereen het juiste stuk vloerbedekking te vinden. ‘Wij werken met bekende merken als Ambiant, Bonaparte, Desso, Parade, Hamat en Interfloor’, vertellen de dames. Vooral de tapijtsoorten van Desso spreken bij klanten erg tot de verbeelding. ‘Desso werkt met het principe ‘Cradle to Cradle’. Hiermee zet Desso een fundamentele stap vooruit op milieugebied’, zo klinkt het. ‘Binnen dit principe willen ze producten ontwerpen en maken die ze kunnen terugnemen en die veilig gerecycled kunnen worden. Dit houdt in dat producten worden gemaakt van positief beoordeelde materialen. Materialen die makkelijk opnieuw gebruikt kunnen worden als grondstof voor nieuwe producten. Deze producten zijn gemaakt in productieprocessen die gebruik maken van duurzame energie en bovendien waterbesparend en maatschappelijk verantwoord zijn.’ Vooral de laatste jaren blijkt deze duurzaamheid een groeiend aantal klanten aan te spreken.

Betonlook
Daarnaast gaat Desso enorm met de tijd mee. Zo biedt het al enkele jaren – met Desso &Ex Concrete – een nieuw type betonlook tapijt met de uitstraling van een betonnen gietvloer. ‘Een kwaliteitsproduct dat ook in kantoren en op trappen goed tot zijn recht komt’, aldus Ingrid van Olst. ‘Woonbeton, ofwel de betonlook vloer, werd enkele jaren geleden geïntroduceerd,’ vertelt Wendy Meuleman. ‘Inmiddels is het uitgegroeid tot een zeer populaire en trendy vloer.’ Plaats hierop meubels van Scandinavisch design, al dan niet voorzien van (kussens in) pasteltinten en/of grijstonen en het zorgt voor een bijzondere en minimalistische look and feel. ‘Met Desso &Ex Concrete creëer je een elegante, rustgevende omgeving,’ zo stellen de twee dames. ‘Het design is geïnspireerd op de tinten en textuur van moderne ambachtelijke materialen.’ Waar beton koud en kil aanvoelt, zorgen de tapijten van Desso &Ex voor industrieel ogende interieurs met een zachtere uitstraling.

Legservice
‘In combinatie met een ondervloer gaat u voor het ultieme woongenot. En natuurlijk laat je de vloer leggen door onze vakmannen. De vloer leggen en afwerken; onze vakmensen zijn niet anders gewend en werken snel en vakkundig’, vertellen Meuleman en Van Olst. ‘En u weet: om de prijs hoeft u het niet te laten, want Floorever is concurrerend en onbetwist de nummer 1 in vloeren.’ Meer weten? Kijk op www.floorever.nl of kom langs in een van onze winkels.

Nu iedere vijfde meter gratis!

Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29
8263 AJ   KAMPEN
Tel: 038 – 33 33 77 0
E-mail: kampen@floorever.nl

Floorever Zwolle
Wipstrikkerallee 35
8023 DS ZWOLLE
Tel: 038 – 453 56 44
E-mail: zwolle@floorever.nl