In verband met het coronavirus hanteren wij aangepaste openingstijden voor onze vestiging in Kampen en Zwolle. Klik op de link voor de aangepaste openingstijden.

  • Floorever, onbetwist nummer 1 in gordijnen.

Gordijnen

Floorever ZWOLLE
(038) 453 56 44
Floorever KAMPEN
(038) 333 37 70

Floorever de ontbetwist nummer 1 in gordijnen

Floorever heeft een ruim assortiment gordijnen, inbetweens en raamdecoratie zoals b.v. jaloezieën, vouwgordijnen, lamellen, houten jaloezieën duo rolgordijnen, rolgordijnen en gordijn rails, alles op maat gemaakt, want uw huis is pas af als de gehele inrichting op elkaar is afgestemd naar uw eigen keuze. Gordijnen geven warmte aan uw inrichting, de juiste stof en uw favoriete dessin zorgen ervoor dat de gordijnen uw huis echt af maken. Welk gordijnen of raamdecoratie het meest geschikt is, hangt af van de ruimte en het raam waarvoor het moet komen te hangen. Meestal wordt er eerst gekeken naar het decoratieve aspect.

Terecht, want gordijnen zijn de sfeermakers in uw huis. Maar hebt u ook gedacht aan de isolerende werking, de akoestiek en de lichtdoorlatendheid? Floorever adviseert u hier graag over!
Gordijnen kleden uw woning aan; ze hebben veel invloed op de sfeer in uw interieur. Met de goede keuze van gordijnen kunt u een vertrek een eigen uitstraling stijl en ambiance geven. Ook voor onze gordijnen, inbetweens en raamdecoratie geldt onze allin prijsconstructie. Dat wil zeggen: u betaalt bij ons niets extra voor het meten, maken én ophangen! Wij nodigen u uit om te komen kijken in een van onze winkels.

Advies op maat

Nadat u een keuze heeft gemaakt, komen wij graag bij u thuis voor het inmeten. U krijgt hiermee de garantie dat de gordijnen op de juiste maat worden gemaakt.

Wij zijn dealer van

Vadain logo
Brink & campman logo
Uzin logo
Tarkett logo
TFD logo
Parade tapijt logo
Parador logo
Saffier logo
Wepro logo
A house of happiness logo
Ambiant logo
Berry alloc logo
Desso logo
Bonaparte logo
Hebeta logo
Forbo logo
Interfloor logo
m-flor logo
moduleo logo
bece logo
Hamat logo
Zonnelux logo
Leffering de Wilde logo
XXL roede logo
1. Nooit aanbetalen
2. Betrouwbaar
3. Reserveren zonder prijsverhoging
4. Eigen stoffeerders
5. Kennis & service