Hongaarse punt

Hongaarse punt is geen punt voor Floorever, de nummer 1 in vloeren!

Mensen verwarren de Hongaarse Punt vloer nogal eens met een visgraatvloer, en dat is niet zo vreemd. De Hongaarse Punt lijkt dan ook bijzonder veel op een visgraatvloer. Lijkt, want wie goed kijkt, ziet dat de pvc vloer met Hongaarse Punt net even anders is. Dat maakt deze vloer juist zo bijzonder.

De Hongaarse Punt doet bijzonder luxe aan en past zowel in een klassiek, als in een modern interieur. Bovendien is de vloer op diverse manieren af te werken, waardoor je het helemaal je eigen stijl kunt meegeven. ‘Tijd voor iets nieuws? U wilt af van het ‘rechttoe, rechtaan’? Kies dan voor een Hongaarse Punt vloer’, stellen Wendy Meuleman en Ingrid van Olst van respectievelijk Floorever Kampen en Floorever Zwolle. Maar: wat is nu het verschil met de visgraatvloer?

Andere hoek
Wendy: ‘Bij visgraatpatronen worden de planken loodrecht op elkaar gelegd. Bij de Hongaarse Punt gebeurt dat in een hoek van 45 of 60 graden.’ Daarmee is het volgens Ingrid een ‘patroon dat blijft boeien en toch heel rustig oogt’. De Hongaarse Puntvloer heeft een strakkere belijning dan een visgraat vloer, doordat de uiteinden van de planken schuin afgezaagd zijn. De vloer is niet alleen verrassend, maar ook veelzijdig toepasbaar. Volgens de dames komt de Hongaarse Punt niet alleen in een landelijk interieur goed tot zijn recht, maar ook bij een moderne inrichting. De Hongaarse Punt dankt zijn naam aan Hongarije, het land waar deze manier van vloeren leggen voor het eerst werd toegepast. De Hongaarse Puntvloer werd vroeger alleen toegepast in herenhuizen en straalt daarom nog steeds klasse en luxe uit. Overigens: deze manier van leggen kan zowel met pvc, als in laminaat.

Vakkundig gelegd
‘We adviseren de klant graag in het voor hem meest passende vloertype’, aldus Wendy Meuleman. ‘Tenslotte baseer je je keuze op meer dan kleur alleen.’ Het verlenen van deskundig advies is en blijft daarmee een sterk punt van deze vloerenspecialist. ‘Bovendien nemen we met ons succesvolle all-in concept de klant alle zorg uit handen’, vult Ingrid van Olst aan. ‘Al onze prijzen zijn inclusief leggen, opmeten en/of bevestigen. Dat maakt het voor de klant wel zo duidelijk en voorkomt onaangename verrassingen achteraf.’

Floorever beschikt over een team van vakmensen voor het leggen van tapijt, PVC, tapijt en vinyl, maar ook voor het opmeten en bevestigen van raamdecoratie. Uiteraard hoeven klanten geen gebruik te maken van de all-inclusive formule, en mogen zij ook zelf leggen of monteren. ‘Toch zie je dat steeds meer mensen kiezen voor gemak. Logisch ook. Want wie heeft er nu zin om in de weekenden of avonduren nog te klussen en het hele huis op de kop te zetten? Onze vakmensen kunnen het sneller en beter; het is tenslotte hun dagelijkse werk. Zij werken vakkundig en goed. Ze leggen de vloer, zorgen voor de juiste afwerking en ruimen ook de restanten na afloop weer netjes op. Ook trekken ze er nog met liefde een stofzuiger door, zodat je zelf alleen de meubels weer op hun plaats hoeft te zetten. Floorever maakt zo van ieder huis weer een mooi thuis.’

 

Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29
8263 AJ   KAMPEN
Tel: 038-3333770
E-mail: kampen@floorever.nl

Floorever Zwolle
Wipstrikkerallee 35
8023 DS ZWOLLE
Tel: 038 – 453 56 44
E-mail: zwolle@floorever.nl