Nu de winkels gesloten zijn komen we naar u toe om onze collectie vloeren en raamdecoratie te presenteren. Meer informatie

  • Floorever, onbetwist nummer 1 in inbetweens.

Inbetweens

Floorever ZWOLLE
(038) 453 56 44
Floorever KAMPEN
(038) 333 37 70

Floorever de ontbetwist nummer 1 in Inbetweens

Inbetween betekent “er tussen in”. Hiermee wordt de dikte bedoeld van de gordijnen die tussen de vitrage en de overgordijnen in zit.

De inbetween gordijnen zijn meestal gemaakt van polyester garens omdat deze sterk en soepel zijn. Deze gordijnen kennen enige transparantie.

Wanneer u overdag van buiten naar binnen door de gordijnen zou kijken kunt u hier niet doorheen kijken.

‘s Avonds (wanneer de verlichting in uw kamer aan is) ziet u van buiten door de gordijnen alleen silhouetten (schaduwbeelden/schimmen) van personen. Dit is op te lossen door een lampje op de vensterbank voor de gordijnen te plaatsen. Witte inbetween gordijnen schijnen minder door dan zwarte inbetween gordijnen. Hoeveel een inbetween doorschijnt heeft ook te maken met hoe dicht en dik de stof geweven is.

Wij raden het gebruik van 140 centimeter brede inbetweens af omdat de aanzetnaden bij dit type inbetween dan zichtbaar worden. Onze inbetweens zijn kamerhoog tussen de 280 en 320 centimeter en zijn met een loodveter afgewerkt

Heeft u een plafond hoger dan 320 centimeter (denk aan een vide) dan passen we de gordijnen voor u aan door de hoogte van de gordijnstof in de breedte te verwerken. De loodveter dient ervoor om de gordijnen extra gewicht te geven zodat deze mooier in de plooi hangt.

Wij zijn dealer van

Vadain logo
Brink & campman logo
Uzin logo
Tarkett logo
TFD logo
Parade tapijt logo
Parador logo
Saffier logo
Wepro logo
A house of happiness logo
Ambiant logo
Berry alloc logo
Desso logo
Bonaparte logo
Hebeta logo
Forbo logo
Interfloor logo
m-flor logo
moduleo logo
bece logo
Hamat logo
Zonnelux logo
Leffering de Wilde logo
XXL roede logo
1. Nooit aanbetalen
2. Betrouwbaar
3. Reserveren zonder prijsverhoging
4. Eigen stoffeerders
5. Kennis & service