Interfloor, voor een bijzondere vloer

Interfloor maakt gebruik van technologisch hoogwaardige industriële technieken. Dat is mogelijk door jarenlange ervaring. Aan de ene kant met ontwikkelaars en producenten, anderzijds met de klant. U dus.

Brede collectie tapijt en vinyl

Interfloor biedt de keuze uit de breedste en meest actuele collecties tapijt en vinyl van Nederland. Er is zacht tapijt voor moeders, voordelig voor starters en duurzaam voor ondernemers. Iedereen heeft wel wat te kiezen.
Vele niet van echt te onderscheiden hout, tegel, marmer en linoleum dessins. Dat is het vinyl-assortiment van Interfloor, leverbaar in talloze kleuren. Is het een betonvloer? Welnee! De luxe uitstraling van een betonvloer, gecombineerd met de zachtheid van vinyl. Bovendien is dat gemaakt van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en materialen. Kortom, de beste keuze voor uw vloer.

Stijlvol en eigentijds

Kiest u voor Interfloor, dan komt u altijd thuis met een stijlvolle en eigentijdse vloer die bij u past. Een vloer van hoge kwaliteit, geproduceerd met zorg voor het milieu. De milieu-aspecten zijn belangrijk bij zowel ontwikkeling en productie als distributie.

Bijna 200 jaar ervaring

Het bedrijf uit Zwartsluis bestaat al sinds 1828 en heeft dus recht van spreken in de vloerenmarkt. Floorever importeert de vloeren van Interfloor rechtstreeks vanaf de fabriek in Zwartsluis. Korter kan het lijntje niet zijn.

Interfloor logo