Floorever biedt met karpet op maat comfort voor voeten en oren

De dagen worden kort en guur; de nachten lang en koud. Tijd om de warmte in huis te halen. Dan hebben we het niet zozeer over de temperatuur, want daar kan een CV prima diensten bewijzen, maar over ‘warmte’. Gezelligheid. Want laten we eerlijk zijn: een PVC vloer is prachtig, maar juist nu de R in de maand zit, zoek je naar net iets meer ‘warmte’ en ‘gezelligheid’. Heb je wel eens aan tapijt gedacht? Niet alleen warm en gezellig, maar ook ideaal om je woonkamer een bijzonder accent te geven. Laat daarom vandaag nog bij Floorever een karpet op maat maken!

Een moderne of klassieke inrichting? Klein of groot behuisd? Een vloerkleed past altijd. Maak een ‘wooneiland’ door een vloerkleed op maat te kiezen. Daarmee geef je jouw interieur net even dat extra beetje persoonlijkheid. Floorever biedt je keuze uit tapijt van vele fabrikanten, zoals Desso en Tarkett. Kom langs en laat je verrassen.

Gezellig geheel

Prachtig, zo’n vloer van laminaat of bijna onverwoestbaar PVC met houtstructuur Precies de kleur die je wilde. Passend bij je meubels en bij de rest van je inrichting. Maar soms…soms zou je willen dat je woonkamer er weer een beetje anders uit zou zien. Verrassend. Warm. Heb je wel eens aan tapijt gedacht? Wees gerust: wij van Floorever roepen niet dat je alles maar weer moet veranderen. Het kan namelijk veel simpeler! Laat een karpet op maat maken en pas zo je interieur met een verrassend accent aan. Wij bieden keuze uit tapijt van diverse fabrikanten, zoals Desso en Tarkett. Kom langs en laat je verrassen.