warm en geluiddempend tapijt op de trap

Kies op de trap voor ‘warm’ en geluiddempend tapijt

KAMPEN/ZWOLLE –Ben je klaar met dat gebonk en gestamp op de trap, wanneer je kinderen naar boven rennen? Of erger nog: zijn de buren er klaar mee? Wel eens aan het met tapijt bekleden van de trap gedacht? Bij Floorever weten we dat tapijt niet alleen geluiddempend en warm is. Het biedt nog veel meer voordelen. Zo geeft het mensen met gevoelige luchtwegen ook nog eens ‘meer lucht’. Hoe? Lees verder…

Nog niet zo heel lang geleden zwoor iedereen bij ‘harde’ vloeren om zo luchtwegproblemen te voorkomen. Immers: een tapijtvloer zou stoffig zijn, alleen al vanwege het feit dat het van ‘zacht’ materiaal is gemaakt. Maar: wist je dat tapijt juist stof vasthoudt? Een harde vloer doet dat niet. Daar heeft stof vrij spel. En dus vind je al dat stof (als je niet iedere dag drie keer stofzuigt) steeds opnieuw terug in de lucht van je vertrekken. Het dwarrelt op zodra iemand een kamer betreedt. Lastig. Vooral als je gevoelige luchtwegen hebt. Nee, dan tapijt. Dat zorgt juist voor het vasthouden van stof. Zodat je het, als je de stofzuiger erlangs trekt, veel gemakkelijker kunt verwijderen. Niet voor niets is het daarom een goed idee om je trap(pen) te bekleden met tapijt. Daarmee voorkom je dat stof vrij spel heeft.

‘Lekker warm’
Tijd om je trap onder handen te nemen? Dan is tapijt een mooi alternatief. De vele voordelen en gunstige eigenschappen, in combinatie met de enorme keuze in kleur en kwaliteit, zorgen ervoor dat iedereen het tapijt van zijn of haar wensen kan vinden. ‘We hebben zelfs ‘warm’ tapijt met de uitstraling van industrieel beton’, vertellen Wendy Meuleman (Floorever Kampen) en Ingrid van Olst (Floorever Zwolle). Tapijt is zacht en warm. Prettig aan je (blote) voeten.

Floorever heeft tapijt van diverse leveranciers en kan tapijt leveren in een grote diversiteit in kleur en kwaliteit. Zo is er altijd voor iedereen het juiste stuk vloerbedekking te vinden. ‘Wij werken met bekende merken als Ambiant, Bonaparte, Desso, Parade, Hamat en Interfloor’, vertellen de dames.

Vakkundige legservice
‘Natuurlijk laat je de trap door onze vakmensen bekleden. Ze doen het graag, snel en vakkundig’, vertellen Meuleman en Van Olst. De prijs zal u verbazen. Tenslotte is Floorever concurrerend en niet voor niets de ‘onbetwiste nummer 1 in vloeren’. Meer weten? Kijk op www.floorever.nl of kom langs in een van onze winkels.

Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29
8263 AJ   KAMPEN
Tel: 038 – 33 33 77 0
E-mail: kampen@floorever.nl

Floorever Zwolle
Wipstrikkerallee 35
8023 DS ZWOLLE
Tel: 038 – 453 56 44
E-mail: zwolle@floorever.nl