Kinderen Stichting Buiten de Boot racen op Assen

Floorever zet zich in om kinderen, die niet alle kansen krijgen zoals andere kinderen een onvergetelijke dag te bieden. Floorever heeft daarvoor een Furori mini monza racer gekocht. Eigenaren van deze auto’s worden meerdere keren per jaar benaderd om met de racewagen deel te nemen aan speciale evenementen voor o.a. zieke kinderen.

Racen geeft adrenaline. Het is een gezonde oppepper voor lichaam en geest. Die kick wil Furori voor iedereen mogelijk maken. Met name kinderen, die al veel te verduren hebben, willen ze een onvergetelijke dag bezorgen. Floorever steunt het initiatief en besloot zelf een Furori Funcar te kopen.

De Furori is een raceauto voor jong en oud. Puur bedoeld om plezier te beleven. Voor de oudere coureurs zijn snelheden tot 70 kilometer per uur haalbaar. Voor junioren is dit snelheidsmonster begrensd tot 30 kilometer per uur.

Het kopen van een Furori biedt bedrijven een manier om maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk te brengen. Wie ook interesse heeft in een mini-racer kan terecht voor meer informatie op www.furori.eu

Dit keer betreft het kinderen van Stichting Buiten de Boot uit Zwolle. De stichting heeft ten doel: het bestrijden van armoede door het verlenen van hulp aan gezinnen en individuen bij materiële zaken en huisvesting alsmede het bieden van (sociale) hulp aan gezinnen die in een isolement leven.