In verband met het coronavirus hanteren wij aangepaste openingstijden voor onze vestiging in Kampen en Zwolle. Klik op de link voor de aangepaste openingstijden.

Klik PVC vloer Dalfsen

Floorever ZWOLLE
(038) 453 56 44
Floorever KAMPEN
(038) 333 37 70

Floorever, de onbetwist specialist in klik PVC

Een klik PVC vloer nog niet kunnen vinden in het prachtige Dalfsen? Geen probleem. Floorever is bij u in de buurt met vestigingen in Zwolle en Kampen. Op onze website kunt u alvast oriënteren. Kom langs in de showroom om onze klik PVC vloeren met eigen ogen te bekijken. Onze medewerkers adviseren u graag!

Ambiant Klik PVC vloeren

Klaar voor de toekomst!

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Is uw oude vloerbedekking versleten of bent u het uiterlijk van uw huidige vloer simpelweg zat? Of staat er een verhuizing op de planning? Bij Floorever helpen we u graag aan een nieuwe vloer waarmee u klaar bent voor de toekomst. En dan is een klik PVC vloer in Dalfsen een heel goed idee! Onderhoudsvrij, geluiddempend en eenvoudig te leggen. Het zijn enkele voordelen waardoor men tegenwoordig massaal voor een klik PVC vloer gaat.

Voor welke look gaat u?

De trend van dit moment? Een vloer in een visgraatpatroon. Het zorgt vaak voor een luxe uitstraling. Sla een woonmagazine open en u komt gegarandeerd meerdere vloeren met een visgraatpatroon tegen. Klik PVC vloeren zijn in talloze dessins verkrijgbaar. Of u nu op zoek bent naar een visgraatpatroon of een vloer die doet denken aan echte tegels. Bent u er al over uit? Bij Floorever hebben we al talloze voorbeelden in de praktijk gezien. Profiteer van onze ervaring en laat u adviseren! Wij helpen u bij de keuze voor de juiste klik PVC vloer in Dalfsen.

Ook voor in de badkamer!

Wilt u eens wat anders in uw badkamer? Doordat klik PVC vloeren vochtbestendig zijn, kunnen deze uitstekend gelegd worden in de badkamer. Doordat onze vloeren in talloze dessins verkrijgbaar zijn, kunt u een unieke look creëren in uw badkamer.

Klik PVC vloer in Dalfsen laten leggen?

Wilt u een klik PVC vloer in Dalfsen plaatsen, maar heeft u geen tijd of zin om dit zelf te doen? Geen probleem! Bij Floorever werken professionele stoffeerders. Zij ontzorgen u. Uw vloer komt er prachtig bij te liggen. Geniet van het resultaat!

Kom langs in onze showroom in Zwolle of Kampen voor meer informatie!

Wij zijn dealer van

Vadain logo
Brink & campman logo
Uzin logo
Tarkett logo
TFD logo
Parade tapijt logo
Parador logo
Saffier logo
Wepro logo
A house of happiness logo
Ambiant logo
Berry alloc logo
Desso logo
Bonaparte logo
Hebeta logo
Forbo logo
Interfloor logo
m-flor logo
moduleo logo
bece logo
Hamat logo
Zonnelux logo
Leffering de Wilde logo
XXL roede logo

1. Nooit aanbetalen
2. Betrouwbaar
3. Reserveren zonder prijsverhoging
4. Eigen stoffeerders
5. Kennis & service