In verband met het coronavirus hanteren wij aangepaste openingstijden voor onze vestiging in Kampen en Zwolle. Klik op de link voor de aangepaste openingstijden.

Klik PVC vloer Kampen

Floorever ZWOLLE
(038) 453 56 44
Floorever KAMPEN
(038) 333 37 70

Floorever, de onbetwist specialist in klik PVC

U kijkt er al maanden naar uit. Uw huis renoveren! Een ritje naar Floorever (in Kampen of Zwolle) staat op de planning. Tijd voor die nieuwe klik pvc vloer in Kampen waar uw oog al een tijdje geleden op is gevallen. Het is veelzijdig, flexibel en niet te vergeten, u kunt hem zelf aanleggen! Wat wilt u nog meer? Gelukkig valt er genoeg te leren over pvc vloeren, maar als u niet langer kunt wachten, kunt u nu gelijk al contact met ons opnemen!

Ambiant Klik PVC vloeren

Verschil met een plak pvc vloer

Er zijn twee varianten van de pvc vloer, namelijk de plak en klik pvc vloer. In Kampen zijn ze beide te vinden, maar wat is het verschil nou eigenlijk? Simpel gezegd, bij een klik pvc vloer wordt er eerst een ondervloer gelegd, daarna kunt u de planken van de klik pvc vloer gewoon aan elkaar klikken. Bij een plak pvc vloer moet de ondergrond eerst worden gelegaliseerd, anders kunt u alle oneffenheden op de vloer voelen.

Voordelen klik pvc vloer in Kampen

Een groot voordeel van een klik pvc vloer is dat u hem zelf kunt aanleggen! De ondervloer zorgt ervoor dat de vloer geen oneffenheden bevat. Daarna is het klik en klaar. Wat ook heel fijn is aan een klik pvc vloer is dat u deze kunt meenemen als u gaat verhuizen. Dan hoeft u dus niet een geheel nieuwe vloer aan te leggen! Verder kost het onderhoud nauwelijks moeite voor een klik pvc vloer. In Kampen kunnen we u hier meer over vertellen.

Veelgestelde vragen over klik pvc vloeren

Veel mensen willen een vloerverwarming of -verkoeling, is dat te combineren met een klik pvc vloer? Geen probleem! Is een klik pvc vloer ook waterbestendig? Jazeker!
Een vloer aanleggen is niet niks en u wilt met van alles rekening houden. Vragen stellen hoort er dan natuurlijk bij! Als u een klik pvc vloer uit Kampen van ons wil, kunnen wij al deze vragen beantwoorden.

De klik pvc vloeren van Floorever

Voor onze klanten willen we natuurlijk het beste, daarom bieden wij de topmerken aan voor een klik pvc vloer in Kampen! Grote namen als TFD, Saffier en mFLOR hebben we allemaal voor u in huis. We zijn natuurlijk te vinden in Kampen aan de Ambachtsstraat op nummer 29, maar we hebben ook een winkel in Zwolle waar u ons kunt vinden aan de Wipstrikkerallee 35. Bent u overtuigd? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Wij zijn dealer van

Vadain logo
Brink & campman logo
Uzin logo
Tarkett logo
TFD logo
Parade tapijt logo
Parador logo
Saffier logo
Wepro logo
A house of happiness logo
Ambiant logo
Berry alloc logo
Desso logo
Bonaparte logo
Hebeta logo
Forbo logo
Interfloor logo
m-flor logo
moduleo logo
bece logo
Hamat logo
Zonnelux logo
Leffering de Wilde logo
XXL roede logo

1. Nooit aanbetalen
2. Betrouwbaar
3. Reserveren zonder prijsverhoging
4. Eigen stoffeerders
5. Kennis & service