In verband met het coronavirus hanteren wij aangepaste openingstijden voor onze vestiging in Kampen en Zwolle. Klik op de link voor de aangepaste openingstijden.

Klik PVC vloer Swifterbant

Floorever ZWOLLE
(038) 453 56 44
Floorever KAMPEN
(038) 333 37 70

Floorever, de onbetwist specialist in klik PVC

Wilt u dicht bij Swifterbant een klik PVC vloer kopen? Dan zit u bij Floorever goed! Nog geen half uurtje rijden van Swifterbant hebben bij de mooiste klik PVC vloeren. Floorever kan u voorzien van prachtig gelegde vloeren die er niet alleen mooi uitzien, maar ook lang mee gaan. Een klik PVC vloer bij u in Swifterbant is een goede keus doordat de vloeren daarnaast onderhoudsarm zijn en tegen een stootje kunnen. Ziet u er tegenop om een vloer te moeten leggen? Floorever neemt u graag deze moeite uit handen. Ook in Swifterbant komen wij uw klik PVC vloer leggen!

Klik PVC vloer Swifterbant

Wat is een klik PVC vloer?

De klik PVC vloeren die wij verkopen vlakbij Swifterbant zijn stuk voor stuk kwaliteitsvloeren. Dat komt doordat de vloeren zijn gemaakt van een soort vinyl dat bekend staat om zijn duurzaamheid. Uw nieuwe vloer zal dan ook lang meegaan. En dat is natuurlijk wat u verwacht van een nieuwe vloer! Een klik PVC vloer verschilt van de plak PVC vloer in één belangrijk element: lijm. Bij de klik PVC vloer wordt er geen gebruik gemaakt van lijm, maar wordt de vloer op een losse ondervloer gelegd. Met een klik PVC vloer in Swifterbant zullen daardoor kleine oneffenheden in uw ondervloer niet zichtbaar zijn.

Een klik PVC vloer in Swifterbant: de voordelen

Heeft u een klik PVC vloer bij u in Swifterbant laten leggen, dan mag u daarna genieten van de vele voordelen van onze vloeren. Ten eerste is de vloer geschikt om te combineren met vloerverwarming en – koeling. Daarnaast zullen uw vloeren lang mooi blijven. Dat komt doordat deze Floorever vloeren goed tegen vocht kunnen en een stootje kunnen hebben. Maar dat is nog niet alles! Een klik PVC vloer gekocht vlak bij Swifterbant zal ook het geluid dempen in huis. Fijn voor de buren, maar ook fijn als de kinderen slapen en u nog even beneden zit.

Mooie vloeren, nog mooiere service

Bij uw Floorever vlak bij Swifterbant verkopen wij vele soorten klik PVC vloeren. Daardoor zit er altijd iets moois voor u bij. Of u liever gaat voor een warme houtkleur, of een sierlijke tegellook, het is allemaal mogelijk. En het mooiste: het lijkt allemaal net echt. Kunt u niet kiezen, of heeft u advies nodig over de ondervloer? In onze winkel geven we u graag passend advies. Of maak direct een afspraak om de klik PVC vloer van uw keus in Swifterbant te laten leggen!

Wij zijn dealer van

Vadain logo
Brink & campman logo
Uzin logo
Tarkett logo
TFD logo
Parade tapijt logo
Parador logo
Saffier logo
Wepro logo
A house of happiness logo
Ambiant logo
Berry alloc logo
Desso logo
Bonaparte logo
Hebeta logo
Forbo logo
Interfloor logo
m-flor logo
moduleo logo
bece logo
Hamat logo
Zonnelux logo
Leffering de Wilde logo
XXL roede logo
1. Nooit aanbetalen
2. Betrouwbaar
3. Reserveren zonder prijsverhoging
4. Eigen stoffeerders
5. Kennis & service