Gordijnen in alle soorten en maten

leffring-&-de-Wilde-inbetween
leffring-&-de-Wilde-gordijnen

Pope Leffring en Gerrit-Jan de Wilde hebben een exclusieve groothandel in gordijnstoffen. Floorever is in de omgeving de enige dealer van dit merk. Voor mooie gordijnen moet u dus bij ons zijn!
U kunt bij Floorever terecht voor:

  • Gordijnen
  • 
Inbetweens
  • Vouwgordijnen

Gordijnen op maat

De producten van Leffring & De Wilde worden voor u speciaal op maat gemaakt. Hier een stukje langer, daar een stukje korter: het kan allemaal. Exclusiviteit staat bij de groothandel hoog in het vaandel. En daar profiteert u van.

Kies het beste voor uw huis

Het gras bij de buren is altijd groener. Maar wat als u zelf die buur bent? Met gordijnen van Leffring & De Wilde krijgt u ongetwijfeld jaloerse blikken. De stoffen zijn ook erg geschikt om vouwgordijnen van te maken. Het resultaat is altijd om trots op te zijn!
Inbetweens zijn van Leffring & De Wilde verkrijgbaar in diverse kleuren. De ‘golden oldie’ Saturnus bijvoorbeeld, is te krijgen in vier verschillende kleuren. Kies de kleur die het beste bij uw interieur past. Maar vooral: kies het soort gordijn dat bij u past.

Al 12,5 jaar kwaliteit

Leffring & De Wilde bestaat sinds 2005 en is gevestigd in Menaldum, Friesland. De groothandel biedt allerlei soorten en maten gordijnen aan. Kwaliteit voor een mooie prijs!

Leffering de Wilde logo