Moduleo LayRed vloer

moduleo-pvc
moduleo-pvc
moduleo-pvc

Zoekt u bij Floorever een unieke, sterke, maar ook prachtige PVC vloer, dan kiest u voor een Moduleo LayRed vloer. De LayRed PVC vloeren collectie van Moduleo kenmerkt zich door de rode onderkant. Deze ziet u natuurlijk niet als de vloer is gelegd. Bent u benieuwd naar wat deze vloeren het mooie natuurgetrouwe uiterlijk geeft en de sterkste vinylvloer van Moduleo maakt? Dat leest u hieronder op deze pagina. Lees verder, of bekijk direct de LayRed collectie PVC vloeren van Moduleo.

Geen permanente indrukken met Moduleo LayRed PVC vloeren

Deze speciale PVC vloeren van Moduleo kunnen meer hebben dan een stootje. De Moduleo LayRed PVC vloeren zijn ontworpen om deukvrij te zijn. Dit is mogelijk doordat de toplaag van de zeer sterke kern zo compact is gemaakt. Of u nu met hakken loopt over de vloer, of er meubels neerzet, u zult geen permanente indrukken in de vloer zien. De Moduleo LayRed PVC vloer neemt zijn oorspronkelijke vorm weer aan als de druk van de vloer af is.

Niet alleen zijn deze vinylvloeren van Moduleo deukvrij – ze zijn ook nog eens kras- en vlekbestendig. De planken hebben een slijtlaag van 0,4 tot zelfs 0,55 mm. Daarnaast zorgt deze sterke laag ervoor dat de vloer wordt beschermd tegen vuil dat in vloeren kan gaan zitten. Dit maakt dat de kwaliteit Moduleo LayRed PVC vloeren tot de absolute top in zijn categorie behoort. Koopt u deze vinyl vloeren, dan bent u verzekerd van kwaliteit.

Moduleo LayRed PVC vloeren vereisen geen ondervloer

Ziet u er tegenop om de nieuwe vloer te leggen? Dat hoeft niet met de Moduleo LayRed PVC vloer. Deze speciale vinyl vloeren hebben een geïntegreerde ondervloer. Hierdoor hoeft u niet per se een ondervloer te leggen in combinatie met de Moduleo LayRed PVC vloer. Het is zelfs niet nodig om de bestaande vloer te egaliseren. Oneffenheden en openingen worden makkelijk overbrugt door de PVC LayRed vloeren van Moduleo. Een nieuwe vloer leggen kan bijna niet makkelijker.

Ijzersterke én muisstille vloeren

Dat de PVC LayRed vloeren van Moduleo zo sterk zijn, betekent niet dat u een compromis moet sluiten met minder comfort tot gevolg. Met deze mooie vloeren krijgt u alle voordelen in één. Een mooi product, duurzaamheid, maar ook een vloer die zacht en warm aanvoelt en de akoestiek verbetert in huis. U kunt de Moduleo LayRed PVC vloeren gerust écht uniek noemen.

Welke Moduleo LayRed PVC vloer bestelt u?

Met 55 prachtige dessins heeft u genoeg keuze in de LayRed vloeren collectie. Kies een steen- of een houtpatroon. Al deze vloeren van Moduleo hebben een mooi natuurgetrouw uiterlijk, door de fijne details en weinige herhalingen. Heeft u nog vragen over deze bijzondere Moduleo LayRed PVC vloeren, neem dan gerust contact met ons op!

Alle luxe vinylvloeren van Moduleo laten de patronen en texturen uit de natuur zien. Elke plank krijgt met deze methode zijn eigen karakter. Daardoor herhaalt het patroon zich niet en krijgt elke ruimte echt een unieke uitstraling. Het merk Impress beschikt bijvoorbeeld over een fantastische textuur via reliëfdruk waarbij de groeven en knopen te zien en te voelen zijn, net als bij echt hout. Wat wilt u  nog meer?

Moduleo: gemak dient de mens

Gaat u voor comfort, ga dan voor Moduleo. De vloeren zijn zowel water- en kras- als vlekbestendig, absorberen geluid en warmte en zijn slipvast. Daarbij kunt u de vloer gemakkelijk schoonmaken. Het vinyl wordt bovendien gelegd met de zogeheten CLICK-technologie. Hiervoor is geen uitvoerige voorbereiding nodig en zijn ook kleefmiddelen overbodig. Daardoor is de vloer veel sneller geïnstalleerd. U hebt dus minder lang overlast.

Milieuvriendelijke vloeren

Moduleo produceert al het vinyl in haar state-of-the-art fabriek in België. Dat gebeurt op een milieuvriendelijke manier. 40 procent van de energie van het productieproces is afkomstig van drie windturbines. Die zijn gebouwd voor de speciaal daarvoor opgerichte iedmilieuvriendelijke fabriek in Avelgem.

moduleo logo