Ontdek, plan of bestel op onze nieuwe website!

Of vanaf 3 maart (op afspraak) weer in onze winkels.

Wat is er nieuw?

De nieuwe Floorever website maakt het u nog makkelijker de beste vloer of raamdecoratie te vinden, een afspraak te maken of om interieuradvies in de winkel of bij u thuis aan te vragen! Ook kunt u nu gemakkelijk een offerte aanvragen via onze TOP10 shop/ digitale catalogus! Klik op de knoppen hieronder om meer nieuwe toevoegingen te ontdekken.

De scherpste acties

Elke maand zijn er weer nieuwe acties beschikbaar op onze actiepagina. Hier tonen we onder andere laminaat-, PVC-, tapijt- en marmoleum vloeren, maar ook raamdecoratie als gordijnen, horren, inbetweens, jaloezieën, plissé, rolgordijnen en vouwgordijnen.

Zo weet je zeker dat je altijd de scherpste prijs hebt voor jouw nieuwe vloer of raamdecoratie!

Bekijk alle acties

Top 10 vloeren

Floorever heeft het! Vanuit onze passie voor alles wat met woning- en projectstoffering te maken heeft, hebben wij verschillende top 10 lijsten aangemaakt! Zo hebben wij een top 10 lijst over PVC-Click vloeren, PVC Dryback vloeren, laminaat vloeren, tapijt vloeren en vinyl vloeren.

Zo heeft u en goed beeld van onze beste vloeren, want alleen de beste vloeren zijn goed genoeg voor uw woning!

Bekijk de top 10

Interieuradvies

Met onze jarenlange ervaring in de woonbranche kennen wij echt alle merken en leveranciers en hebben we daaruit een selectie gemaakt van producten waar wij perfect mee uit de voeten kunnen. Actuele collecties van de bekende A-merken maar ook een zeer aantrekkelijk geprijsde eigen F-label collectie.

Mooie collecties waar we u mee kunnen inspireren en adviseren. Dat advies is natuurlijk gebaseerd op goede productkennis, zodat we u precies dat kunnen adviseren wat past bij uw woonsituatie en de gewenste woonsfeer. Maar dat ultieme thuisgevoel creëer je natuurlijk past echt als je al die producten kunt combineren en op elkaar weet af te stemmen. En juist dat vinden onze stylisten zo leuk om te doen. Ga ook voor die glimlach, daag ons uit en laat u verrassen!

Lees meer

Afspraak maken

Normaal gesproken kunt u gewoon binnenlopen in onze winkel voor een goed advies en een aankoop waar u echt blij van wordt. Met ingang van 3 maart moet u daarvoor wel eerst een afspraak met ons inplannen. Maar we komen nog steeds ook graag naar u toe hoor. Met stalen én een goed advies of voor service zoals het leggen van een vloer of het monteren van raamdecoratie. Klik hieronder op de winkel van uw keuze om een afspraak in te plannen. U vult het afspraakformulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Tot snel!

KampenZwolle

Floorever advies aan huis

Goedkoop is duurkoop. Maar Floorever is goedkoop en gaat altijd voor de beste koop. Wij nemen graag alle tijd voor een goed advies. Goed om daarvoor een afspraak in te plannen, uiteraard vrijblijvend.

afspraak in Kampenafspraak in Zwolle