Nu de winkels gesloten zijn komen we naar u toe om onze collectie vloeren en raamdecoratie te presenteren. Meer informatie

  • Hongaarse punt pvc vloer

Visgraat PVC vloer kopen?

Floorever ZWOLLE
(038) 453 56 44
Floorever KAMPEN
(038) 333 37 70

Floorever, onbetwist specialist in PVC vloeren

Op zoek naar een visgraat PVC vloer? Dit type vloer is momenteel erg populair. En dat is ook niet gek! Een vloer in visgraatmotief zorgt voor een luxe uitstraling in uw woning. Vroeger was een vloer in visgraatmotief eigenlijk altijd van hout (eiken) gemaakt. Hoewel een houten vloer mooi is, kent het ook enkele nadelen. Met een visgraat vloer gemaakt van het materiaal PVC hebt u niets te maken met deze nadelen!

Een PVC vloer is haast niet van echt te onderscheiden!

De reden waarom veel mensen tegenwoordig voor een PVC vloer kiezen, is door de vele voordelen die het materiaal kent. Zo is een PVC vloer:

  • Geluiddempend;
  • warmtedoorlatend (goed te combineren met vloerverwarming);
  • duurzaam;
  • er zijn geen plakplinten nodig;
  • eenvoudig te vervangen;
  • onderhoudsvriendelijk.

Veel andere vloeren kennen deze voordelen niet. Wilt u een luxe uitstraling in huis zonder in te leveren op woongemak? Ga dan voor een PVC vloer in visgraatmotief!

Wat is een visgraat vloer?

Is het u nog niet precies duidelijk wat we bedoelen met een visgraat vloer? Met de term ‘visgraat’ bedoelen we een bepaald patroon. Het patroon is al eeuwenoud en stamt uit de zestiende eeuw, toen werden de eerste visgraat vloeren gelegd. Bij een visgraat vloer worden de planken schuin en haaks op elkaar gelegd. Hiermee wordt er een trapsgewijs patroon in de vloer mee gecreëerd. De term heeft zijn naam te danken aan de vorm.

Visgraat PVC vloeren bij Floorever?

Bij Floorever bieden we u meerdere PVC vloeren in visgraatmotief. Wij leveren vloeren van bekende toonaangevende merken zoals Ambiant. Wilt u een visgraat vloer (laten) leggen in uw woning, maar weet u niet hoe u de rest van het interieur hier op af kunt stemmen? Bij Floorever voorzien we u graag van interieuradvies. Vraag gerust geheel vrijblijvend een gesprek aan in onze vestiging in Kampen of Zwolle. Samen met u zorgen we voor een prachtige inrichting van uw woning.

VIsgraat PVC vloer zelf leggen of laten leggen?

Het leggen van een PVC vloer is niet eenvoudig doordat er een patroon in zit. Uiteraard is het wel zelf te doen als u handig bent. Wilt u zelf uw PVC vloer in visgraatmotief leggen? We raden u aan om in dat geval te kiezen voor een klik PVC vloer. Ziet u het niet zitten om de vloer zelf te leggen? Geen probleem! Onze professionele leggers zorgen ervoor dat uw visgraat PVC vloer er prachtig bij komt te liggen. Kom gerust langs in onze showroom in Kampen of Zwolle om het totale aanbod te bekijken. Graag tot ziens bij Floorever!

Ambiant PVC vloeren

Voorbeelden van visgraat PVC vloeren

Wij zijn dealer van

Vadain logo
Brink & campman logo
Uzin logo
Tarkett logo
TFD logo
Parade tapijt logo
Parador logo
Saffier logo
Wepro logo
A house of happiness logo
Ambiant logo
Berry alloc logo
Desso logo
Bonaparte logo
Hebeta logo
Forbo logo
Interfloor logo
m-flor logo
moduleo logo
bece logo
Hamat logo
Zonnelux logo
Leffering de Wilde logo
XXL roede logo

1. Nooit aanbetalen
2. Betrouwbaar
3. Reserveren zonder prijsverhoging
4. Eigen stoffeerders
5. Kennis & service