bece® raamdecoratie? Floorever deal!

Inclusief opmeten, maken en ophangen

Ga voor de complete collectie bece® raamdecoratie naar Floorever

De sfeer in huis staat of valt met de raamdecoratie. De goede kleur, het juiste materiaal en precies genoeg licht. Dat maakt het gehele plaatje af. Floorever Kampen heeft het meest veelzijdige aanbod op het gebied van raamdecoratie. Maak van je huis je thuis en kies voor de raamdecoratie van bece®. Floorever Kampen helpt je graag bij het maken van de beste keuze.

Enkele voorbeelden uit onze collectie bece® raamdecoratie

Bezoek onze speciale bece® raamdecoratie website

Wilt u meer bece® raamdecoratie inspiratie? Bezoek dan onze speciale bece® website. Met de collectie van bece® vindt u altijd de juiste keuze voor uw raamdecoratie, helemaal afgesteld op uw wensen, smaak en woning. Niet alleen de ruime keuze in producten is typerend voor bece®, maar ook de mogelijkheid in maatwerk. U kiest namelijk zelf welke stoffen u wilt gebruiken, de kleur en de functie.

Bekijk bece® collectie Floorever KampenBekijk bece® collectie Floorever Zwolle

Kunststof en aluminium kozijnen

Het fijne van kunststof en aluminium kozijnen is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn en een goede isolatie bieden. Zonde om er dus in te boren als je raamdecoratie wilt bevestigen. Gelukkig heeft bece® genoeg oplossingen waarmee je jouw raamdecoratie kunt bevestigen zonder te hoeven boren en schroeven. Voor kunststof draai-kiepramen zijn klemsteunen ideaal. Met klemsteunen kun je horizontale jaloezieën, plissé- en dupligordijnen, rolgordijnen, duo rolgordijnen, vlinderjaloezieën én vouwgordijnen gemakkelijk bevestigen. Door klemsteunen te combineren met spandraden voorkom je dat je raamdecoratie gaat klapperen je raam of deur openstaat. Ideaal dus!

Plakprofiel
Met ons speciale plakprofiel is het mogelijk om raamdecoratie te bevestigen op kunststof en aluminium kozijnen. Met dit profiel wordt als het ware je raamdecoratie op het raam geplakt. Dit profiel is geschikt voor plissé- en dupligordijnen, rolgordijnen en duo rolgordijnen.

Magneetmodel
Met dit model bevestig je plissé- en dupligordijnen en horizontale jaloezieën in no-time op jouw raam door middel van een magneetstrip. Je hoeft hierdoor dus niet te boren en te schroeven. En wil je de ramen even lappen? Met één beweging haal je het profiel er vanaf.

Montage op plafond/muur
Een andere manier om je kunststof of aluminium kozijnen niet te beschadigen is door middel van montage van je raamdecoratie aan het plafond of aan de muur. En goed nieuws: al onze productgroepen kunnen worden gemonteerd aan het plafond of aan de muur.

Raamdecoratie voor bijzondere ramen

Plissé- en dupligordijnen
Met een plissé of dupligordijn kun je de meest afwijkende raamvormen bekleden. Zelfs een raam met een ronde vorm! Laat je vakkundig adviseren door de adviseurs van Floorever.

Verticale jaloezieën
Verticale jaloezieën zijn geschikt voor bijzondere raamvormen. Wanneer bijvoorbeeld een raam op- of aflopend is, wordt de rail schuin bevestigd en bevindt het lamelpakket zich altijd aan de hoogste zijde.

Bezoek Floorever in:
KampenZwolle

Floorever, de onbetwiste nummer 1 in bece® raamdecoratie

De onbetwiste nummer 1 in raamdecoratie ben je niet zomaar. Daarvoor is jarenlange ervaring nodig zodat je weet welke producten gegarandeerd goed zijn, wat deze producten elders kosten en hoe je het verschil kunt maken in service richting de klant. Ook vraagt het om een uitgebreide collectie zodat op elke vraag van de klant kan worden beantwoord met een passende oplossing én aanbieding.

Floorever heeft daarom de hele collectie bece® rolgordijnen, duo rolgordijnen, horizontale en verticale jaloezieën, plisségordijnen, dupligordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, vlinder jaloezieën en gordijnen; alles gratis gemeten, op maat gemaakt en gemonteerd.

Ervaar de All Inclusive aanpak van Floorever en de overige 6 zekerheden. Van harte welkom in Kampen of Zwolle.

Floorever Bece Raamdecoratie Acties

De 7 zekerheden van Floorever