Duo rolgordijnen? Floorever deal!

Inclusief opmeten, maken en ophangen

De beste duo rolgordijn aanbieding vind je bij Floorever

Bent u op zoek naar een echte blikvanger voor uw interieur? Dan zijn duo-rolgordijnen dé perfecte raamdecoratie. Duo-rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen; een transparante en een niet-transparante stof. Daardoor wordt het nog gemakkelijk om de juiste sfeer te creëren in uw woning. Want of het nu een heldere of bewolkte dag is, zomer of winter, door deze verschillende stofsoorten kunt u de gordijnen naar wens instellen. Hiermee bepaalt u dus zelf precies de hoeveelheid warmte of licht in uw interieur. Ons assortiment van duo-rolgordijnen omvat veel verschillende kleuren en stoffen zodat u altijd dé perfecte combinatie voor uw ruimte kunt laten maken met o.a. de Toppoint duo-rolgordijnen.

Enkele voorbeelden uit onze duo rolgordijnencollectie

De duo rolgordijnmerken waarmee we werken

Duo rolgordijnen ook elektrisch bedienbaar

Onze gehele collectie duo-rolgordijnen is elektrisch bedienbaar te maken. De motoren zijn hierbij voorzien van een oplaadbare batterij of zijn aangesloten op netstroom. De bediening is altijd draadloos, bijvoorbeeld via een afstandsbediening. En als u dat wilt, kunt u zelfs meerdere raamdecoratieproducten elektrisch bedienbaar maken. U heeft daarbij de keuze om alle raamdecoratie gelijktijdig maar ook afzonderlijk te bedienen.

Bezoek Floorever in
Kampen

Onze confectiespecialisten maken uw duo rolgordijn perfect op maat

Als u uw duo-rolgordijnen bij ons op maat laat maken, kan in principe ieder afwerkingsdetail afgestemd worden naar keuze. U kunt bijvoorbeeld aangeven hoe u de kapjes, steunen maar ook de bedieningsketting afgewerkt wilt hebben. Maatwerk tot in detail, mede mogelijk door het ruime keuze aanbod in afwerkingen bij onze duo-rolgordijnen. Benieuwd naar de prijs? Wij maken altijd 100% maatwerk. Dat is de typische All Inclusive aanpak en garantie van Floorever.

Ook een All Inclusive aanbieding voor uw duo rolgordijnen?
welkom in onze showrooms

Floorever Duo Rolgordijnen Acties

De 7 zekerheden van Floorever