Tapijt Kampen

Inclusief leggen

U heeft ze vast wel eens zien rijden in Kampen: de bedrijfsbussen van Floorever. Wanneer we hier in Kampen tapijt verkopen, dan gaan onze vakmensen op pad om het bij de klant thuis te leggen. En dat gebeurt nogal eens, want steeds gezinnen en bedrijven in Kampen zien tapijt als serieuze kandidaat op de vloer. Hoe zij dan bij Floorever komen, vraagt u? We stellen u graag voor aan onze All Inclusive-service: één prijs voor topkwaliteit tapijt inclusief gratis legservice. Kom snel naar onze showroom in Kampen voor de nummer 1 in tapijt!

Enkele voorbeelden uit de tapijt en karpet collectie van Floorever

De tapijtmerken waarmee we werken

Waarom kiezen voor tapijt in Kampen?

Nu er zoveel nieuwe en modernere vloersoorten te koop zijn, waarom zou men dan nog steeds voor het ‘traditionele’ tapijt gaan in Kampen? Daar zijn vele redenen voor te noemen!

  • In de tapijtwereld hebben de ontwikkelingen ook niet stilgestaan en tapijt is behoorlijk gemoderniseerd. Vezels zijn waterafstotend gemaakt, zodat er meestal geen vlek meer achterblijft wanneer er iets omvalt.
  • Tapijt werkt van nature dempend. Hoe dempend precies, dat hangt van het soort af, maar zelfs het meest laagpolige tapijt is een zegening op de trap en de vloer in appartementen.
  • In Kampen is tapijt ook populair vanwege de uitstraling. In de basis is deze warm en zacht en door de vele variaties kan er een zo klassiek of modern tintje aan gegeven worden als u wilt.
  • Niet alleen de uitstraling is warm, tapijt voelt ook warm aan. Sterker nog: tapijt werkt warmte-isolerend. Wilt u wat verwarmingskosten besparen, dan is dit dus een zeer gunstige vloersoort om te kiezen.
Bezoek Floorever in
KampenZwolle

Floorever: topkwaliteit in tapijt

Komt u in onze showroom in Kampen tapijt uitzoeken, dan zult u zich verbazen over de kwaliteit. Als u een beetje thuis bent in de tapijtwereld, herkent u vele A-merken in ons assortiment zoals Desso, Bonaparte en Interfloor (topkwaliteit tapijt uit Zwartsluis). Daarnaast hebben we ons eigen huismerk ontwikkeld, genaamd F-Label. Wist u trouwens dat we van elk soort tapijt ook karpet kunnen maken? Heeft u voornamelijk een harde vloersoort in uw bedrijf of woning in Kampen, dan geeft tapijt in de vorm van een vloerkleed een prachtig en verzachtend effect.

Ook een All Inclusive aanbieding voor uw tapijt of vloerkleed?
Adviesafspraak KampenAdviesafspraak Zwolle

Kom naar onze showroom in Kampen voor tapijt-advies

 

Na zo’n lofzang over tapijt bent u vast benieuwd wat er zoal verkrijgbaar is. Hét adres voor tapijt in Kampen is Ambachtstraat nummer 29. Hier nemen u graag mee op ontdekkingsreis door ons assortiment. U zult hartelijk worden ontvangen door onze experts. Van hen hoeft u geen verkoopgesprek te verwachten, maar eerlijk en persoonlijk advies. Niet voor niets is een van onze 7 zekerheden, dat wij altijd gaan voor de beste koop. Daarmee bedoelen we uiteraard de beste koop voor u. Ons doel is dat u voor lange tijd plezier beleeft aan uw vloer. Zien we u binnenkort bij de nummer 1 in tapijt in Kampen? Maak nu een afspraak in onze showroom.

Bezoek Floorever in
KampenZwolle

De 7 zekerheden van Floorever