Tarkett heeft alles voor uw vloer

Tarkett
Tarkett

Toe aan iets nieuws op de vloer? Maar wat? De keuze is enorm en dat maakt kiezen niet altijd even makkelijk. Tarkett is wereldwijd een expert op het gebied van vloeren. Of u nu kiest voor vinyl, laminaat of bijvoorbeeld tegels: Tarkett heeft het. De prachtige laminaatvloeren zijn praktisch niet te onderscheiden van echte houten vloeren, door de bijzondere toplaag die ze aangebracht hebben. Hierdoor lijkt het alsof er werkelijk houtnerven in de vloer zitten. En dat kan zomaar voor een mooie prijs!

Prachtig assortiment vloeren

Floorever heeft van Tarkett de volgende vloeren in het assortiment:

  • Vinyl
  • Linoleum
  • Laminaat
  • Luxe Vinyl Tegels (LVT)
  • Hout

Bij Floorever koopt u deze prachtige vloeren in combinatie met de uitstekende service van ons. Wij hebben onze eigen stoffeerders en bieden onze producten all inclusive aan. Onze service geeft u de kans om heerlijk te genieten van uw aankoop.

Wereldleider en eco-innovatiestrategie

Tarkett bestaat sinds 1886 en voert een groot assortiment aan vloerbekleding zoals vinyl, linoleum, tapijt, rubber, hout en laminaat. Tarkett biedt niet alleen alles voor de binnenvloeren, maar richt zich ook op sportveldbekleding. Zo hebben ze ook kunstgras en atletiekbanen in hun collectie. In meer dan honderd landen zijn zij actief. Met recht mogen zij zich dus wereldleider noemen. Het bedrijf vindt duurzame ontwikkeling erg belangrijk en heeft dan ook een eco-innovatiestrategie ontwikkeld. Hiermee hopen zij bij te dragen aan een goede gezondheid en welzijn van de mensen. Naast Tarkett voert het bedrijf ook nog andere merken, zoals Desso en Tandus.

Tarkett logo