Vloeren die goed te reinigen zijn

TFD
TFD

Een vloer met sfeer, dat is wat u zoekt: maar wel zo één die niet teveel onderhoud vraagt? Uw nieuwe vloerbedekking moet wel snel en makkelijk te reinigen zijn? Floorever heeft dan voor u de oplossing. In ons assortiment bieden wij TFD-vloeren aan. Deze PVC-vloeren zijn van hoge kwaliteit en lekker praktisch in gebruik. De vloeren zijn 3 mm dik. De toplaag is 0,7 mm. Daardoor zijn deze vloeren geschikt voor zowel particulier – als bedrijfsmatig gebruik.

Een vloer met karakter

Door de grote oppervlakte die vloerbekleding inneemt, bepaalt het voor een groot deel de sfeer in huis. Natuurlijk wilt u dat die sfeer helemaal bij u past. Door de kleurrijke collectie van TFD kunt u altijd die sfeer vinden die u zoekt. TFD vloeren stralen warmte uit en ogen zacht. Naast het reinigingsgemak is de vloer ook nog eens slijtvast. Al met al een vloer om van te dromen…

Type vloeren van TFD

De collectie van TFD bestaat meerdere series:

  • Style: vloeren in steen- en houtstructuur
  • Creative: om mooie creatieve patronen te maken
  • Design Art: voor een speciaal effect
  • Touch: geweven PVC vloertegels

Daarnaast is er ook een nieuwe manier van afwerking, in de Innovative Connect Categories. Hiermee is de vloer volgens een magnetisch systeem simpel te leggen.

Onderscheidingen voor TFD

TFD is meerdere keren onderscheiden, waardoor het duidelijk is dat het om topproducten gaat. Hierbij kunt u denken aan de ‘Tomorrow’s Flooring Award’ en de ‘Branchewinnaar Succes Award’. In combinatie met de service van Floorever kunt u zorgeloos gaan genieten van een prachtige, eenvoudig te onderhouden vloer.

TFD logo