Uzin levert bouwmaterialen voor uw vloer

uzin
uzin

Moet uw vloer een onderhoudsbeurt of wilt u uw vloer renoveren? Uzin heeft voor u alles wat u nodig hebt bij het leggen of onderhouden van uw vloer. Hierbij kunt u o.a. denken aan lijm, egaline of mortel. Door de kennis die de afgelopen vijftig jaar is opgedaan, zijn de producten van Uzin perfect om uw vloer te leggen of te egaliseren.

Hoogwaardige oplossingen voor uw vloer

Uzin heeft de oplossing voor u bij het egaliseren van uw vloer, om zo over te kunnen gaan tot het leggen van bijvoorbeeld laminaat. Daarnaast bieden zij lijm voor alle soorten vloerbedekking. Uzin probeert hierbij vooruit te denken en systemen aan te bieden die gecombineerd kunnen worden. Ook wordt er gekeken naar de duurzaamheid van de producten. Een fijne gedachte toch?

De groenste fabriek van Nederland

Bij Unipro, de leverancier van Uzin, is duurzaamheid een ‘way of life’. Men houdt hier dan ook rekening mee met de verpakkingen van de producten en het assortiment producten. Maar ook de fabriek is op deze manier ingericht.

Het milieu wil het bedrijf zoveel mogelijk ontlasten en met trots wordt hun fabriek dan ook wel ‘de groenste fabriek van Nederland’ genoemd. Zo is het verbruik van water, energie en grondstoffen flink afgenomen door hier even goed bij stil te staan! Hoogwaardige artikelen dus, met zo min mogelijk belasting voor de natuur en uw leefomgeving. En dat is toch even een punt om bij stil te staan!

Uzin logo