Zachte raamdecoratie van Vadain

vadain
vadain

U wilt graag privacy in huis of vindt u het fijn dat het donker is als u gaat slapen? Gordijnen zorgen voor meerdere gunstige effecten. U haalt er de zon mee uit huis, u hebt geen inkijk of u vindt het gewoon wel zo gezellig staan. Vitrage, overgordijnen en andere raambekleding zorgen in ieder geval voor sfeer in huis. Vadain biedt prachtige, moderne collecties aan, die zelfs ieder half jaar vernieuwd worden. Deze nieuwe collecties worden onderverdeeld in meerdere thema’s. Dus ook voor uw interieur is er een gordijn te vinden die helemaal past!

Diverse soorten gordijnen

Floorever verkoopt van Vadain de volgende, zachte raambekleding:

  • Vitrage
  • Inbetweens
  • Overgordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Verduisterende gordijnen

Else: een eyecatcher voor uw raam

De nieuwe collectie Else van Vadain staat voor stijlvolle gordijnen met veel aandacht voor details. Prachtige, bijzondere kleuren en dessins zijn de basis van deze prachtige collectie, die zeker een eyecatcher zullen zijn in uw interieur. Natuurlijk is ook de kwaliteit zeer hoog. Floorever kan u adviseren over de mooiste keuzes voor uw huis.

Gordijnen in de laatste modetrends

De stylisten en inkopers van Vadain houden voortdurend de ontwikkelingen in de interieurbranche wereldwijd in de gaten. Daardoor spelen zij direct in op de laatste trends en innovaties. In de eigen ateliers worden de mooiste stoffen tot gordijnen omgetoverd. In de Benelux worden deze prachtige collecties vervolgens verkocht.
Vadain is onderdeel van de Venture Group, die wereldwijd werkzaam is.

Vadain logo