Floorever komt graag naar u toe deze lockdown periode

Nu de winkels gesloten zijn, komt Floorever graag naar u toe om de collectie vloeren te presenteren. Dit doen we uiteraard op gepaste afstand en met mondkapje.

Stap 1: Bel met onze vestiging in Kampen of Zwolle of plan een afspraak via de afspraak maken button en vertel ons wat u zoekt. Hieronder even de route geschetst voor als u op zoek bent naar een nieuwe vloer, maar ook voor raamdecoratie komen we graag naar u toe natuurlijk.

(TIP: via https://cotap-ambiant.materialo.com/ kan de voorpret al beginnen en kunt u zoeken naar vloeren in allerlei stijlen en kleuren die bij u(w interieur) passen).

Stap 2: Aan de hand van uw vraag komen wij GRATIS bij u langs. Met in onze bus een veelvoud aan groot formaat vloerstalen om u te helpen een juiste keuze te maken.

Stap 3: Terwijl u een keuze maakt, kan onze medewerker uw woning opmeten en ter plekke – geheel vrijblijvend – de prijs voor uw nieuwe vloer berekenen.

Stap 4: U bestelt de vloer – zonder aanbetaling -, die wij aansluitend gratis komen brengen én (desgewenst) leggen. Vakkundig en met volledige garantie, zoals u dat van de onbetwiste nummer 1 in vloeren en raamdecoratie mag verwachten.

Floorever; met liefde voor uw (t)huis én voor het vak.

(wilt u liever in onze winkel een keuze maken, dan kan een medewerker van onze winkel met u videobellen en zo met u het assortiment langsgaan, zodat u de juiste keuze kunt maken)