Wendy’s Choice nu verkrijgbaar bij Floorever

Wendy's choice is nu ook verkrijgbaar bij Floorever

Floorever omarmt het beddenmerk Caresse en laat dit nu net het bed zijn waar Wendy van Dijk het liefst op slaapt. ‘Wendy’s Choice’, de Caresse 3800, is nu in de showroom van Floorever te bewonderen. Floorever pakt de komende tijd uit met een zeer aantrekkelijke voorjaarsactie met een korting van maar liefst 30 procent op de gehele Caresse-collectie.

Platina-dealer

Carese biedt pure kwaliteit op het gebied van bedden. Floorever is Platina-dealer van dit erkende beddenmerk. Dat betekent dat de gehele collectie van Caresse is te bewonderen bij Floorever. Ruim tien modellen zijn op voorraad leverbaar, zowel elektrisch als vast leverbaar met diverse toppers en alle soorten matrassen.

Kwaliteit

Caresse hecht veel waarde aan kwaliteit. De pocketveren boxsprings zijn allemaal voorzien van pocketveren matrassen met HR-koudschuim afdekking en zeven comfortzones, handgemaakte luxe matrastopppers van natuurlijke materialen. Veel modellen zijn uitgerust met het Pull-back systeem, dat staat voor een traploze verstelling van hoofd- en voeteneinde. Hierdoor kan het hoofdeinde in de meest optimale ergonomische positie worden gebracht. Uiteraard zijn de modellen, indien gewenst, elektrisch verstelbaar en eventueel bedienbaar met een smartphone of tablet met bluetooth app. Caresse biedt hoogwaardige collecties. Met de meest luxueuze Platinum Collection, de Gold Collection en de Silver Collection is er voor ieder wat wils en kunt u uw eigen droomslaapkamer creëren.

Wendy’s Choice

Wendy van Dijk heeft haar voorkeur uitgesproken voor bedden van Caresse. Haar favoriet is de Caresse 3800. ‘Wendy’s Choice’ is nu te bewonderen bij Floorever. Bij aankoop van dit model krijgt u een jaarabonnement op Wendy Magazine. Om het nog aantrekkelijker te maken pakt Floorever uit met de Voorjaarsactie. Een korting van maar liefst 30 procent op alle modellen van Caresse. Naast de Caresse-collectie van Wendy van Dijk heeft Floorever haar eigen Wendy. Eigenaresse Wendy Meuleman kan u alles vertellen over de ongekende (slaap) mogelijkheden van Caresse.

Stijladvies

Naast Caresse heeft Floorever diverse kwaliteitsproducten in huis van andere erkende merken. Er is een bed voor iedere portemonnee, elk lichaam en ieder mens. Een grote collectie matrassen en toppers maakt het geheel af. Bij de toppers is er sprake van veel variatie, van koud schuim, gel en traag schuim tot het populaire paardenhaar. Het grote aanbod kunt u eindeloos combineren. Floorever staat altijd klaar voor een degelijk stijladvies.

Naast Slaapspecialist staat Floorever voor een totale ontzorging op het gebied van woninginrichting en heeft het alles in huis wat betreft laminaat, PVC-vloeren, tapijt, gordijnen en binnenzonwering. Dat betekent dat Floorever uw slaapkamer binnen een dag geheel kan inrichten (gordijnen, vloer en bed). Bij Floorever kunt u altijd rekenen op gratis levering en montage op alle producten. Kom langs en laat u overtuigen!