Textiele vloeren met unieke eigenschappen

Yunieq

U wilt graag een textiele vloer, maar ziet u op tegen eventuele vlekken? Dan bent u bij Yunieq op de juiste plek. Dit tapijtmerk staat namelijk garant voor vloeren die blijvend vlek- en vuilafstotend zijn. Deze bewezen duurzame vloeren zijn ook nog eens luchtzuiverend!

Wat de yunieq-collectie anders maakt

Met Yunieq haalt u een prachtige vloer in huis. Een vloerbedekking van textiel, maar met bijzondere eigenschappen. Afhankelijk natuurlijk van de vloerbedekking die u kiest. Hierin heeft u keuze uit maar liefst 19 verschillende kwaliteiten! De prachtige kleuren zijn een streling voor het oog en zijn gebaseerd op de modewereld. Maar ook de unieke combinatie van duurzaamheid, vlek- en vuilafstotend en de luchtzuivering maakt deze vloeren tot een gewild object.
Door het gebruik van SDX is uw tapijt 100 % chloorbestendig, 100 % UV-bestendig en natuurlijk ook zeer onderhoudsvriendelijk. Daarnaast heeft u bij naden geen last van kleurverschillen.

Eigen inbreng bij karpet

Bij Yunieq is het mogelijk om zelf de vorm van het karpet te kiezen. De keuze uit de vele kwaliteiten en kleuren maken de vloerbedekking tot iets heel persoonlijks. Het glansgaren zorgt voor een weelderige uitstraling wat speelt met het binnenvallende zonlicht. Ook de afwerking is natuurlijk zelf te bepalen.

Een jong bedrijf met passie voor textiele vloeren

Yunieq is opgericht in 2011 en is met passie van start gegaan. De prachtige collectie, die uit wel honderden kleuren bestaat, schept de mogelijkheid om een unieke vloer te laten leggen.

Yunieq logo