Zonnelux maakt topkwaliteit voor een eerlijke prijs

zonnelux-raamdecoratie
zonnelux-raamdecoratie
zonnelux-raamdecoratie

Bij het inrichten van een woning gaat het om het maken van een persoonlijke sfeer. Raamdecoratie speelt hierin een belangrijke rol. Floorever kan u daarbij helpen. Wij bieden u namelijk het volledige Zonnelux-assortiment aan. Een totaalpakket met:

  • Rolgordijnen
  • Houten jaloezieën
  • Shutters
  • Plissé & duette® gordijnen
  • Duo rolgordijnen

Zonnelux heeft voor ieder interieur, van trendy tot tijdloos, passende raambekleding. Wat u ook zoekt, zwart tot wit, verduisterend of lichtdoorlatend, er is altijd wel een passend product. In combinatie met de juiste materialen is onze raambekleding geschikt voor elke ruimte.

Zonnelux maakt topkwaliteit tegen een eerlijke prijs

Raamdecoratie van Zonnelux is decoratief, functioneel en ook voor u op maat gemaakt. Het gerenommeerde merk maakt de producten uit kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarmee ontstaat een uniek kwaliteitsproduct dat garant staat voor een optimale levensduur. Bij Floorever slaagt u altijd met Zonnelux. Uw raambekleding wordt samengesteld met uw eigen wensen. U krijgt daarmee topkwaliteit tegen een eerlijke prijs. Jaarlijks gaan u wel meer dan 100.000 tevreden klanten voor.

​​Het inmeten en de professionele montage wordt voor u gedaan, dus maak u geen zorgen. Door de s​nelle levertijd is uw huis binnen de kortste keren volledig af. Precies zoals u het wilt, door de veelzijdigheid in mogelijkheden.

Familiebedrijf met korte lijnen

Zonnelux is een familiebedrijf in Veghel, opgericht in 1974. Het is een dynamisch bedrijf, de lijnen zijn kort. Daardoor staat de directie dicht bij haar medewerkers. Bijzonder, voor een bedrijf dat in de hele Benelux een toppositie heeft.

Zonnelux logo