Ambiant laminaat? Floorever deal!
Inclusief leggen

Ambiant laminaat

Ambiant laminaat is een innovatieve vloerbedekking die speciaal is ontworpen om de uitstraling van echt hout of steen te evenaren. Dit soort laminaat wordt vaak gekenmerkt door een gedetailleerde en realistische hout- of steenstructuur, die bijna niet te onderscheiden is van het echt. Ambiant laminaat is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar de look van een hardhouten of stenen vloer, maar niet de hoge kosten of het onderhoud willen hebben van deze materialen.

Een van de grootste voordelen van Ambiant laminaat is dat het veel goedkoper is dan echte houten of stenen vloeren. Dit betekent dat je een prachtige vloer kunt creëren zonder daarvoor uw budget te overschrijden. Bovendien is Ambiant laminaat gemakkelijker te leggem dan de meeste echte houten of stenen vloeren, waardoor u niet veel tijd hoeft te besteden aan het leggen van de vloer. Goed om te weten: het leggen van de vloer is bij de prijs inbegrepen bij Floorever!

Een ander voordeel van Ambiant laminaat is dat het onderhoudsvriendelijker is dan echte houten of stenen vloeren. Het is makkelijk te reinigen en vereist geen speciale reinigingsproducten. Dit maakt het een geweldige keuze voor drukke gezinnen of mensen die niet veel tijd hebben om hun vloer te onderhouden.

Afspraak maken

Bezoek onze speciale Ambiant vloeren website

Wilt u meer weten over Ambiant laminaat? Bezoek dan onze speciale Ambiant website met de hele collectie én een handige roomplanner waarmee u kunt hoe uw Ambiant laminaatvloer er straks bij u uit kan zien. Kies één van de sfeerkamers en u krijgt een goede impressie.

Ontdek onze laminaat collectie

Amiant, unieke vloeren voor iedere ambiance

Ambiant weet wat Nederland mooi vindt 

Door een andere kijk op vloeren en goed te luisteren naar wat Nederland mooi vindt, verrassen wij elke keer met vloeren die worden gekenmerkt door grandioze designs en de beste kleurechtheid. Geen enkel ander vloerenmerk kan zo goed aansluiten bij uw vloervoorkeur. 

Ambiant past bij hoe jij het graag ziet 

Een vloer kiezen uit de Ambiant collectie kent geen beperkingen; voor iedere woonsituatie en woonsfeer en voor elk woonvertrek en -gebruik is er een Ambiant vloer die aansluit bij de actuele woontrends. 

Zorgeloos genieten

Van de designs. De kwaliteit. En de aangename prijs. Van wonen zoals u het graag ziet. Ambiant is al meer dan 20 jaar de standaard in de markt. Het garandeert u jarenlang zorgeloos genieten. Daar kunt u op vertrouwen.
Afspraak maken
Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-downarrow-leftarrow-right