Raamdecoratie? Floorever deal!

Alles op maat gemaakt!

Voor de beste aanbiedingen raamdecoratie ga je naar Floorever in Kampen of Zwolle

Raamdecoratie kies je vanuit decoratief of praktisch oogpunt. Moet het zon weren, licht filteren, energie besparen, geluid reduceren of gewoon zorgen voor die eigen unieke woonsfeer? Wat uw reden ook is, de adviseurs van Floorever helpen u graag bij de keuze voor het juiste product. En gaan daarna alles opmeten, op maat maken en monteren, all inclusive zonder bijkomende kosten. En wat minstens zo belangrijk is: u kunt zonder zorgen genieten van een perfect passende aankoop. Zet de eerste stap richting uw nieuwe raamdecoratie bij Floorever Kampen of Zwolle. Wij belonen uw komst met een goed advies en met aantrekkelijke prijskaartjes. Floorever is niet voor niets de onbetwiste nummer 1 in raamdecoratie.

De raamdecoratie van Floorever

Gordijnen
Inclusief opmeten, maken en ophangen
Paneelgordijnen
Inclusief opmeten, maken en ophangen
Rolgordijnen
Inclusief opmeten, maken en ophangen
Vouwgordijnen
Inclusief opmeten, maken en ophangen
Plisse gordijnen
Inclusief opmeten, maken en ophangen
Horren
Inclusief opmeten, maken en ophangen
Jaloezieen
Inclusief opmeten, maken en ophangen

De raamdecoratie merken waarmee we werken

Welk type raamdecoratie past het beste bij u

Elke goede keuze begint met het in huis hebben van stalen van bekende merken. Floorever kan inspireren en adviseren vanuit het brede aanbod van merken als Bece en Zonnelux, maar ook Vadain en House of Happiness bijvoorbeeld. In onze showrooms kunnen we u de voor- en nadelen laten zien, de materialen laten voelen en combineren met kleuren en materialen voor vloer en wand. Wij stellen u wel de nodige vragen over waar uw raamdecoratie aan moet voldoen, zodat wij u exact die producten kunnen adviseren waar u blij van wordt én blijft!

Ga voor alle raamdecoratie mogelijkheden naar
KampenZwolle

Onze vakmensen monteren uw raamdecoratie gratis!

Als de vakkundige stoffeerders van Floorever uw raamdecoratie gratis komen monteren, waarom zou u dat dan zelf nog doen of daar elders voor betalen? Onze All Inclusive aanpak betekent de zekerheid dat u niet teveel betaalt maar minstens zo belangrijk dat u helemaal tevreden bent met uw aankoop.

Ook een All Inclusive raamdecoratie aanbieding?
adviesafspraak Kampenadviesafspraak Zwolle

Floorever, de onbetwiste nummer 1 in raamdecoratie

De onbetwiste nummer 1 in raamdecoratie ben je niet zomaar. Daarvoor is jarenlange ervaring nodig zodat je weet welke producten gegarandeerd goed zijn, wat deze producten elders kosten en hoe je het verschil kunt maken in service richting de klant. Ook vraagt het om een uitgebreide collectie zodat elke vraag van de klant kan worden beantwoord met een passende oplossing én aanbieding.

Floorever heeft een ruim assortiment gordijnen, inbetweens en raamdecoratie zoals b.v. jaloezieën, vouwgordijnen, lamellen, houten jaloezieën, duo rolgordijnen, rolgordijnen en gordijn rails van alle gerenommeerde merken, alles gratis gemeten, op maat gemaakt en gemonteerd.

Ervaar de All Inclusive aanpak van Floorever en de overige 6 zekerheden. Van harte welkom in Kampen of Zwolle.

De 7 zekerheden van Floorever