Lamellen van Floorever Kampen

Verticale lamellen zijn ideale raamdecoratie voor verschillende ramen en passen perfect bij schuine raam situaties. Lamellen zijn verkrijgbaar in diverse materialen, waaronder textiel, kunststof en aluminium, elk met hun eigen unieke uitstraling. Textiele lamellen zorgen bijvoorbeeld voor een warme sfeer, terwijl kunststof en aluminium lamellen ideaal zijn voor vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer.

De veelzijdigheid van lamellen

Lamellen zijn niet alleen modern en tijdloos, maar bieden ook een veelzijdige oplossing voor diverse raam configuraties. Of het nu gaat om grote ramen, schuine ramen of ramen met een speciale vorm, lamellen passen zich moeiteloos aan. Bovendien bieden ze niet alleen controle over de lichtinval en privacy, maar kunnen ze ook dienen als stijlvolle afscheidingen voor bijvoorbeeld grote glazen deuren. Met lamellen kun je eenvoudig de gewenste sfeer en functionaliteit creëren in elke ruimte van je huis.

Afspraak maken
Lamellen Floorever
Lamellen Floorever

Functioneel railsysteem

De lamellen hangen aan een railsysteem. Dit is een aluminium systeem en kan geleverd worden in verschillende kleuren. Standaard is de rail verkrijgbaar in het wit, maar ook zwart en aluminium behoren tot de mogelijkheden. Met eenvoudige bedieningsmechanismen, zoals kettingen voor het draaien van de lamellen en trekkoorden voor het schuiven ervan, bieden onze lamellen optimaal gebruiksgemak. Bovendien houden verticale lamellen minder stof vast dan horizontale lamellen (jaloezieën), en zijn kunststof lamellen zelfs antistatisch, waardoor ze stof- en vuilafstotend zijn.

We zijn officieel merkdealer van

Breng een bezoek aan onze showroom

Wil je alle mogelijkheden van lamellen ontdekken? Breng dan een bezoek aan onze showroom waar we je graag alle opties laten zien en je voorzien van deskundig advies. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte lamellen voor jouw ruimte.

Maak vandaag nog een afspraak bij Floorever Kampen.

Ervaar zelf de veelzijdigheid en functionaliteit van onze lamellen!

Afspraak maken
Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-down