Traprenovatie door Floorever Kampen

De trap neemt vaak een prominente plek in binnen jouw huis en is daarmee een belangrijk onderdeel van jouw interieur. Toch wordt de trap vaak over het hoofd gezien en kan deze versleten zijn en niet meer bij de woonstijl passen. Met nieuw tapijt, PVC vinyl of PVC geef je jouw trap de uitstraling die het verdient, en maak je van elke traptrede weer een genot om naar te kijken! Bij ons ben je aan het juiste adres voor een traprenovatie met een goede prijs en duurzame kwaliteit.

Advies op maat voor jouw traprenovatie

Profiteer van persoonlijke advies en persoonlijke service. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, van het kiezen van het juiste materiaal tot het bepalen van de perfecte stijl die past bij jouw interieur. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een traprenovatie met een goede prijs en duurzame kwaliteit.

Afspraak maken

Trap met tapijt

Het bekleden van een trap met tapijt heeft vele voordelen. Het is een van de meest kosteneffectieve opties, het verbetert de akoestiek, het voelt zacht en warm onder de voeten, en het verhoogt de veiligheid doordat het de kans op uitglijden vermindert. Echter, niet elk type tapijt is geschikt voor trapbekleding. Wij raden bijvoorbeeld af om polypropyleen en polyester te gebruiken, aangezien deze materialen snel van structuur veranderen. Desondanks zijn er talloze mogelijkheden beschikbaar, en tapijt op de trap hoeft zeker niet ouderwets te zijn. Je kunt zelfs kiezen voor tapijt met diverse structuren en prints om van je trap een echte blikvanger te maken!

We zijn officieel merkdealer van

Trap met PVC en PVC-vinyl

Als je op zoek bent naar strak ogende trapbekleding die eenvoudig te onderhouden is, dan is PVC of PVC-vinyl een uitstekende keuze. Deze materialen zijn beschikbaar in diverse hout- en betonlooks, waardoor je de mogelijkheid hebt om dezelfde vloer in het hele huis door te trekken of juist te gaan voor een mooi contrast. Bij het bekleden van een trap met PVC of PVC-vinyl worden de bovenkant van de trede, de voorkant en indien gewenst het stootbord bekleed. De onderkant en zijkanten van de trap worden niet bekleed, aangezien dit materiaal snel de ondergrond doorlaat.

Voor de beste traprenovaties ga je naar natuurlijk naar Floorever. Of je nu op zoek bent naar een trap met een moderne uitstraling of juist een klassieke, tijdloze look wenst, wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om jouw droom trap te realiseren.

Ben je klaar om jouw nieuwe trap werkelijkheid te maken? Maak dan nu een afspraak bij Floorever Kampen en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij jouw traprenovatie!

Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-downarrow-leftarrow-right