Vloerkleden van Floorever Kampen

Bij Floorever vind je een uitgebreide collectie vloerkleden in verschillende kleuren, structuren en verschillende merken. En wist je dat je bij ons van elk tapijt een vloerkleed kan laten maken? Afgewerkt met band of bies in dezelfde kleur of juist contrasterend, het kan allemaal! Voor elk interieur is er bij ons wel een geschikt vloerkleed te vinden.

Vloerkleden: de perfecte toevoeging aan je interieur

Een vloerkleed is een ideale manier om een gezellige sfeer te creëren in je woonkamer, vooral in grote ruimtes. Het definieert bijvoorbeeld een zithoek en zorgt voor een comfortabel en warm gevoel. Om het beste effect te bereiken, leg je het kleed ongeveer 30 cm van de muur af. Als je een eettafel op een vloerkleed plaatst, zorg er dan voor dat de stoelen er goed op passen en dat er voldoende ruimte is om ze naar achteren te schuiven. Een mooie afwerking is ook essentieel, omdat dit het meest opvalt wanneer de meubels erop staan. 

Om te bepalen welk formaat vloerkleed het beste past bij jouw interieur, kun je kranten op de vloer leggen in de gewenste maat van het karpet. Zo krijg je een goed beeld van de werkelijke grootte ervan en weet je precies welk formaat vloerkleed je nodig hebt.

Afspraak maken
Vloerkleden Floorever

Verschillende soorten vloerkleden

Vloerkleden zijn verkrijgbaar in tal van structuren en kleuren, waardoor er voor elke interieurstijl wel een passende optie is. Hoogpolige vloerkleden geven een warm en knus gevoel aan je interieur, terwijl laagpolige kleden juist strakker ogen. Daarnaast vind je bij ons verschillende vloerkleden met patronen en speelse kleurrijke ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een traditioneel tapijt, een eigentijds geometrisch patroon of een opvallend ontwerp, bij Floorever vind je gegarandeerd het perfecte vloerkleed dat past bij jouw persoonlijke stijl en interieur.

We zijn officieel merkdealer van

Ontdek de vloerkleden van Floorever

Bij Floorever vind je een uitgebreide collectie vloerkleden in diverse kleuren en structuren. Bezoek onze showroom in Kampen en laat je inspireren door ons assortiment! Onze experts staan klaar om je te adviseren en helpen je graag bij het kiezen van het perfecte vloerkleed voor jouw huis.

Maak vandaag nog een afspraak bij Floorever Kampen.

 Ontdek de vele mogelijkheden van vloerkleden voor jouw interieur!

Afspraak maken
Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-downarrow-leftarrow-right