Vinyl vloer? Floorever deal!

Inclusief leggen

Vinyl vloeren van Floorever

Een vinyl vloer is soepel en veerkrachtig, vergt weinig onderhoud en heeft een lange levensduur. Het is leverbaar in vele dessins en kleuren. Van moderne betonkleuren tot warme houtdessins; met een vinyl vloer kun je alle kanten op. Bovendien geniet je met vinyl van een vloer die comfortabel en warm aanvoelt. Bij Floorever in Kampen vindt u de complete vinylcollectie van o.a. Ambiant, Interfloor en Tarkett.

Enkele voorbeelden uit de vinyl vloerencollectie van Floorever

De vinyl vloermerken waarmee we werken

Floorever adviseert graag over onze Vinyl soorten

Onderhoudsvriendelijk
Het onderhoud van Vinyl is supersimpel. Vuil heeft er nauwelijks vat op en schoenzoolstrepen zijn eenvoudig te verwijderen. De vloer is heel goed bestand tegen water, koffie, wijn en andere vloeistoffen (maar verwijder het wel direct, want sommige kleurstoffen zijn erg agressief). Verder is stofwissen of stofzuigen voldoende.

Comfortabel
Vinyl voelt lekker warm aan je voeten. Dat zit ‘m in de speciale structuur van het materiaal, dat de warmte isoleert. Vinyl is trouwens ideaal voor vloerverwarming (en vloerkoeling).

Stil
Vinyl dempt geluid. Het zorgt letterlijk voor een stiller huis. En dat is iets waar vooral papa’s en mama’s blij van worden. En kinderen ook, want stil spelen bestaat niet.

Bezoek Floorever in
Kampen

Onze vakmensen leggen uw Vinyl vloer gratis!

Vinyl is ‘de zachte harde’ vloer en kent vele voordelen. Voor het leggen van deze vloer is wel een spiegelgladde ondergrond nodig omdat je elke oneffenheid terug zou zien in het eindresultaat. Vinyl is verkrijgbaar in banen van 4 meter breed, waardoor je bijna altijd een egale naadloze vloer kunt leggen. Tot 40 m2 is vinyl prima los te leggen. Voor het beste resultaat heb je het vakmanschap van een ervaren Floorever stoffeerder nodig. En die komt graag naar u toe, zonder dat u daarvoor iets extra’s hoeft te betalen. Zijn werkzaamheden zijn in onze all inclusive prijs inbegrepen.

Ook een All Inclusive aanbieding voor uw Vinyl vloer
Adviesafspraak Kampen

De 7 zekerheden van Floorever