Vinyl vloeren van Floorever Kampen

Ontdek de diverse mogelijkheden van vinyl vloeren bij Floorever Kampen. Met een breed assortiment aan kleuren en ontwerpen biedt vinyl eindeloze opties. Of je nu een moderne, klassieke, of landelijke woonstijl hebt, een vinyl vloer past altijd perfect en voldoet aan al je woonwensen!

Waarom kiezen voor een vinyl vloer?

Een vinyl vloer is zacht, soepel en veerkrachtig, waardoor je kunt genieten van een vloer die warm en comfortabel aanvoelt. Een ander belangrijk pluspunt van vinyl is dat het geluiddempend is en tot 400 cm breed naadloos gelegd kan worden.

Daarnaast is vinyl erg gemakkelijk in onderhoud vanwege de goede vochtbestendigheid, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken bij het dweilen. Stofzuigen en licht vochtig dweilen is vaak voldoende voor het onderhoud van deze vloer. Het is ook aan te raden om viltjes onder je meubels te plaatsen om krassen te voorkomen.

Afspraak maken
Vinyl Floorever
Vinyl Floorever

All-in service voor jouw vinyl vloer

Bij Floorever hanteren we all-in prijzen voor vinyl vloeren, gebaseerd op een standaardsituatie. Dit omvat onder andere het leggen van vinyl op een druk- en trek-vaste zandcementvloer met een oppervlakte onder de 40m2. Eventuele aanpassingen aan de basis worden apart berekend, zoals de behoefte aan een ondervloer, egaliseren en verlijmen van vinyl bij grotere ruimtes. Extra opties zoals hoge MDF-plinten zijn mogelijk tegen een meerprijs.

We zijn officieel merkdealer van

Ontdek onze vinyl vloeren collectie

Onze collectie vinyl vloeren biedt een breed scala aan mogelijkheden, met diverse kleuren en designs die variëren van moderne betonkleuren tot warme houtdessins. Of je nu op zoek bent naar een strakke en moderne uitstraling of juist naar een warme en natuurlijke sfeer, met een vinyl vloer kun je alle kanten op!

Laat je inspireren door ons assortiment en vind de perfecte vloer die past bij jouw stijl en interieur.

Maak vandaag nog een afspraak bij Floorever Kampen.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van vinyl!

Afspraak maken
Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-down