In verband met het coronavirus hanteren wij aangepaste openingstijden voor onze vestiging in Kampen en Zwolle. Klik op de link voor de aangepaste openingstijden.

  • Floorever, onbetwist nummer 1 in marmoleum.

Vloeren

Floorever ZWOLLE
(038) 453 56 44
Floorever KAMPEN
(038) 333 37 70

Floorever de ontbetwist nummer 1 in vloeren

Vloerbedekking is er in vele soorten en kleuren. Tapijt is de meest voorkomende vloerbedekking in Nederland. Dat komt met name doordat het bijna overal toepasbaar is, en tapijt is bij uitstek een warme vloerbedekking. Maar heeft u al eens bedacht aan een vinyl vloer? Deze is zeer makkelijk in onderhoud en kent verschillende patronen zoals hout, marmer, tegel en beton-look. Ook is vinyl in een mooi kleurenpalet te verkrijgen. Zo verandert u bijvoorbeeld uw kinderkamer in een hand om draai van kleur.

Bij vloerbedekking denkt men vaak niet aan laminaat, maar uiteraard is dit ook een vorm van bedekking. Praktisch en de meest mooie patronen zijn er vandaag de dag leverbaar. Zowel planken motief als tegelmotief. Er zijn verschillende kwaliteiten waaruit u kunt kiezen. Laat u adviseren wat u het beste in de woonkamer of in de slaapkamer kunt leggen.

Heeft u vloerverwarming in de woning dan is vloerbedekking in de vorm van pvc met stip nummer 1. Doordat pvc een goede geleiding heeft zult u bij een pvc vloer het meeste rendement krijgen. Doordat een pvc vloer geëgaliseerd en geplakt wordt heeft u weinig tot geen loopklank. Zowel prettig voor u als uw buren. Een pvc vloer is er ook in verschillende soorten en maten. Al eens aan gedacht om uw pvc vloer aan de rand af te werken met een mooie massieve plint? Wij hebben lijsten in verschillende hoogtes en afwerking. Laat u informeren in de winkel.

Wij zijn dealer van

Vadain logo
Yunieq logo
Brink & campman logo
Uzin logo
Tarkett logo
TFD logo
Parade tapijt logo
Parador logo
Saffier logo
Wepro logo
A house of happiness logo
Ambiant logo
Berry alloc logo
Desso logo
Bonaparte logo
Hebeta logo
Forbo logo
Interfloor logo
m-flor logo
moduleo logo
bece logo
Hamat logo
Zonnelux logo
Leffering de Wilde logo
XXL roede logo

1. Nooit aanbetalen
2. Betrouwbaar
3. Reserveren zonder prijsverhoging
4. Eigen stoffeerders
5. Kennis & service