Nieuwe vloer? Floorever deal!

Niet voor niets de nummer 1 in vloeren

Ga voor de beste vloer aanbieding naar Floorever

Hoe vaak koopt u een nieuwe vloer? Precies! Ga daarom niet over één nacht ijs, maar laat u goed adviseren én laat het leggen van een vloer over aan de vakman. Voor advies en vakmanschap bent u bij Floorever aan het juiste adres. Onze productkennis en jarenlange ervaring garanderen dat u de best passende vloer – en ondervloer – krijgt. Want wist u dat juist die ondervloer, met of zonder vloerverwarming, op beton of hout, op een boven- of benedenverdieping, in een eengezinswoning of appartement, mede bepalend is voor jarenlang zorgeloos genieten? Kortom: laat u goed adviseren. Zet de eerste stap richting uw nieuwe vloer bij Floorever Kampen. Wij belonen uw komst met een goed advies én met aantrekkelijke prijskaartjes. Floorever is niet voor niets de onbetwiste nummer 1 in vloeren.

De vloeren van Floorever

PVC Vloeren
Inclusief egaliseren, lijmen en leggen
Click-pvc
Inclusief geïntegreerde ondervloer, leggen en plakplinten
Laminaat
Inclusief ondervloer, leggen en plakplinten
Tarkett vloeren
Pvc, click-pvc, pvc traprenovatie, vinyl en tapijt
Vinyl
Inclusief leggen
Tapijt
Inclusief leggen

De vloermerken waarmee we werken

Bekijk en voel elke vloer in onze showroom

Een vloer moet goed ‘voelen’. Soms letterlijk, wanneer u niet kiest voor een echte houten vloer, maar wel graag de ‘look and feel’ van hout wenst. Een vloer passend bij uw wensen, passend bij uw interieur, bij uw huiselijke gevoel. Floorever biedt talloze merken, soorten en variaties. Daarmee hebben we altijd een vloer die past bij wat u zoekt. Kom langs in onze showroom. Daar presenteren we alle vloermerken in grootformaat stalen, met alle  vloerspecificaties; noodzakelijk voor het maken van een goede keuze. Zodat u zeker weet dat de vloer die u op het oog heeft, ook past bij uw thuissituatie. Natuurlijk adviseren wij u graag. Ook vertellen wij u graag hoe u een eenmaal door onze vakmannen gelegde vloer het beste kunt onderhouden. Want alleen zo kunt u blijvend genieten.

Ervaar de vloer live in onze showroom in
Kampen

Onze vakmensen leggen uw vloer gratis!

Een laminaatvloer kunt u zelf nog wel leggen, maar waarom zou u dat willen? De vakkundige stoffeerders van Floorever doen de hele dag niet anders dan vloeren leggen. Zij doen het graag én goed. Kortom: waarom zou je het zelf willen doen? Gemak dient de mens. Bovendien: het leggen van tapijt, vinyl, laminaat of pvc vloer vraagt vakmanschap die de gemiddelde doe-het-zelver niet bezit. Met als bijkomend voordeel: geen stress voor u, geen fouten, geen beschadigingen en altijd een nette afwerking. Want onze vakmannen gaan niet eerder de deur uit dan wanneer u helemaal tevreden bent. En gaat er onverhoopt wel iets mis, dan zorgt Floorever ervoor dat alles netjes wordt opgelost. Kortom: all inclusive ontzorgen. Dat is pas echt genieten!

Ook een All Inclusive vloeraanbieding?
Adviesafspraak Kampen

Floorever, de onbetwiste nummer 1 in vloeren

De “onbetwiste nummer 1 in vloeren” ben je niet zomaar. Dat vergt vakmanschap en ervaring. Wij weten welke producten gegarandeerd goed zijn, wat deze producten elders kosten – zodat wij voor u altijd een scherpe prijs kunnen neerleggen – en hoe je het verschil kunt maken in service. Natuurlijk bieden wij een uitgebreide collectie zodat wij voor iedere klant een passende oplossing én aanbieding hebben.

Floorever heeft een ruim assortiment tapijt, vloerkleden, pvc-vloeren, laminaat en vinyl van alle gerenommeerde merken, zoals Ambiant, Tarkett, Desso, Parade, Bonaparte, Moduleo, MFlor, TFD en ons eigen merk F Label; alles gratis gelegd.

Ervaar de All Inclusive aanpak van Floorever en onze overige zes zekerheden.

Van harte welkom in Kampen!

De 7 zekerheden van Floorever