Nieuwe vloer? Floorever deal!

Niet voor niets de nummer 1 in vloeren

Ga voor de beste vloer aanbieding naar Floorever

Hoe vaak koopt u een nieuwe vloer? Precies! Ga daarom niet over één nacht ijs, maar laat u goed adviseren én laat het leggen van een vloer over aan de vakman. En voor die adviseur en vakman bent u bij Floorever aan het juiste adres. Onze productkennis en jarenlange ervaring garanderen dat u de best passende vloer over uw ondervloer krijgt. Want juist die ondervloer, met of zonder vloerverwarming, beton of hout, boven- of benedenverdieping etc blijkt vaak bepalend voor uw keuze en of u uiteindelijk vele jaren zorgeloos kunt genieten. Zet de eerste stap richting uw nieuwe vloer bij Floorever Kampen of Zwolle. Wij belonen uw komst met een goed advies en met aantrekkelijke prijskaartjes. Floorever is niet voor niets de onbetwiste nummer 1 in vloeren.

De vloeren van Floorever

PVC Vloeren
Inclusief egaliseren, lijmen en leggen
Tapijt
Inclusief leggen
Laminaat
Inclusief ondervloer, leggen en plakplinten
Ambiant vloeren
Tapijt, vinyl, pvc en lamelparket
Vinyl
Inclusief ondervloer en leggen
Raamdecoratie
Inclusief opmeten, maken en ophangen

De vloermerken waarmee we werken

Bekijk en voel elke vloer in onze showroom

Natuurlijk zouden wij u een vloerstaaltje kunnen toesturen, maar dan doen we bewust niet. Want want is een vloerstaaltje zonder een goed vloeradvies. Daarom hebben wij van alle vloermerken grootformaat stalen in onze showroom met daarop alle vloerspecificaties. Zodat u zeker weet dat de vloer die u op het oog heeft ook past bij uw thuissituatie. En natuurlijk adviseren wij u dan ook graag alle legmogelijkheden en hoe u de vloer moet onderhouden. En…naast een lust voor het oog en het oor moet de vloer goed voelen natuurlijk.

Ervaar de vloer live in onze showroom in
KampenZwolle

Onze vakmensen leggen uw vloer gratis!

Een laminaatvloer kunt u zelf nog wel leggen, maar waarom zou u? De vakkundige stoffeerders van Floorever doen niet anders dan vloeren leggen. En ze doen het graag goed. Op de juiste ondergrond, zonder beschadigen van wanden etc. En juist bij het leggen van tapijt of het installeren van een vinyl- , marmoleum- of pvc-vloer worden hoge eisen gesteld aan de ondervloer en het vakmanschap van de vloerenlegger. En Floorever werkt uitsluitend met eigen vloerenleggers, om u het eindresultaat te kunnen garanderen die we samen voor ogen hebben.

Ook een All Inclusive vloeraanbieding?
adviesafspraak Kampenadviesafspraak Zwolle

Floorever, de onbetwiste nummer 1 in vloeren

De onbetwiste nummer 1 in vloeren ben je niet zomaar. Daarvoor is jarenlange ervaring nodig zodat je weet welke producten gegarandeerd goed zijn, wat deze producten elders kosten en hoe je het verschil kunt maken in service richting de klant. Ook vraagt het om een uitgebreide collectie zodat op elke vraag van de klant kan worden beantwoord met een passende oplossing én aanbieding.

Floorever heeft een ruim assortiment tapijt, vloerkleden, pvc-vloeren, laminaat en vinyl van alle gerenommeerde merken, zoals Ambiant, Tarkett, Desso, Parade, Bonaparte, Moduleo, MFlor, Coretec, TFD en ons eigen merk F Label; alles gratis gelegd.

Ervaar de All Inclusive aanpak van Floorever en de overige 6 zekerheden. Van harte welkom in Kampen of Zwolle.

De 7 zekerheden van Floorever