Laminaat vloer? Floorever deal!

Inclusief ondervloer, leggen en plakplinten

Laminaat vloeren van Floorever

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van laminaat. Het is tenslotte een prachtige vloer. Bovendien staat de ontwikkelingen hier niet stil. Prints worden fraaier, structuren voelbaarder, clicksystemen worden beter en ook zien we steeds meer variaties in plankafmetingen. Alles om de look and feel van laminaat steeds ‘echter’ te laten lijken. Laminaat lijkt daarbij op een echte houten vloer, of op een echte stenen vloer; zonder de nadelen van deze laatstgenoemde vloersoorten.

Floorever heeft ze natuurlijk allemaal in huis, in verschillende kwaliteiten; voor elke (niet vochtige) ruimte in uw huis, voor elk budget. U bent bij Floorever in Kampen aan het juiste adres om uw ideale laminaatvloer uit te kiezen. Dan ontdekt u meteen dat die vloer – met onze all inclusive serviceformule – minder kost, terwijl u wél meer krijgt.

Enkele voorbeelden uit onze laminaat vloerencollectie

De laminaat vloermerken waarmee we werken

Laminaat wordt alsmaar mooier en beter

Bent u op zoek naar een echte eyecatcher voor uw interieur? Dan is een laminaatvloer perfect! Floorever biedt u een groot assortiment. Dat lijkt minder makkelijk kiezen, maar geloof ons: zo zit er altijd een vloer bij dat het beste bij u – of uw interieur – past. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Laminaat; met een voelbare structuur en natuurlijke kleurnuances; nauwelijks nog te onderscheiden van een echte houten of stenen vloer.

Bezoek Floorever in
Kampen

Onze vakmensen leggen uw laminaat vloer gratis!

Natuurlijk kunt u een laminaatvloer zelf leggen als u een beetje handig bent. De juiste ondervloer, plak- of MDF-plinten op maat en het juiste gereedschap en u komt een heel eind. Maar waarom zou u? De ervaren Floorever stoffeerder legt de vloer perfect en gratis voor u, zonder dat u daarvoor iets extra’s hoeft te betalen, zijn werkzaamheden zijn in onze All Inclusive prijs inbegrepen.

Ook een All Inclusive aanbieding voor uw laminaat vloer?
Adviesafspraak Kampen

Floorever Laminaat Acties

De 7 zekerheden van Floorever