Laminaat vloer? Floorever deal!

Inclusief ondervloer, leggen en plakplinten

Laminaat vloeren van Floorever

Laminaat blijft een prachtige vloer. En de ontwikkelingen staan niet stil. Prints worden fraaier, structuren voelbaarder, clicksystemen worden beter en de variaties in plankafmetingen en legmogelijkheden zien we steeds meer verschijnen. Van visgraat tot XXL plank. Floorever heeft ze natuurlijk allemaal in huis, in verschillende kwaliteiten voor elke niet vochtige ruimte in huis en voor elk budget. U bent bij Floorever in Kampen of Zwolle aan het juiste adres om uw ideale laminaatvloer uit te kiezen. En om te ontdekken dat die vloer met onze All Inclusive werkwijze minder kost terwijl u meer krijgt.

Enkele voorbeelden uit onze laminaat vloerencollectie

De laminaat vloermerken waarmee we werken

Laminaat wordt alsmaar mooier en beter

Ben jij op zoek naar een echte eyecatcher voor jouw interieur? Dan is een laminaat vloer perfect! Door  het brede assortiment  laminaat vloeren wordt de te maken keus voor Laminaat eenvoudig.  In combinatie met de levensechte voelbare structuur en natuurlijke kleurnuances zijn deze laminaat-vloeren op het oog nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer.

Bezoek Floorever in
KampenZwolle

Onze vakmensen leggen uw laminaat vloer gratis!

Natuurlijk kunt u een laminaatvloer zelf leggen als u een beetje handig bent. De juiste ondervloer, plak- of MDF-plinten op maat en het juiste gereedschap en u komt een heel eind. Maar waarom zou u? De ervaren Floorever stoffeerder legt de vloer perfect en gratis voor u, zonder dat u daarvoor iets extra’s hoeft te betalen, zijn werkzaamheden zijn in onze All Inclusive prijs inbegrepen.

Ook een All Inclusive aanbieding voor uw laminaat vloer?
adviesafspraak Kampenadviesafspraak Zwolle

De 7 zekerheden van Floorever