Laminaat vloeren van Floorever Kampen

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van laminaat. Het is niet alleen een prachtige vloer, maar ook een duurzame keuze voor jouw huis. Bij Floorever begrijpen we waarom laminaat zo populair is en daarom bieden wij een uitgebreid assortiment laminaatvloeren. Op die manier zit er altijd een laminaatvloer tussen die perfect past bij jouw specifieke smaak, stijl en behoeften.

Laminaat: een duurzame keuze

Laminaat wordt gemaakt van natuurlijke producten, met houtvezels als hoofdbestanddeel. Deze houtvezels worden onder hoge druk samengeperst tot HDF (High Density Board), wat zorgt voor een stevige basis voor het laminaat. Door zijn hoge dichtheid is laminaat duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik. 

Bovendien is laminaat CO2 neutraal en recyclebaar, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Wanneer je kiest voor laminaat, dan kies je voor een duurzame vloer, die makkelijk te onderhouden is, vriendelijk is voor mens en natuur en daarnaast ook vriendelijker voor je portemonnee.

Afspraak maken

All-in service voor jouw laminaatvloer

Bij Floorever bieden we all-in prijzen voor laminaat, inclusief basis folie, plakplinten en professionele plaatsing. Onze prijzen zijn berekend op basis van een standaardsituatie, maar we passen ons graag aan aan jouw specifieke behoeften. Of je nu een andere ondervloer nodig hebt of kiest voor een upgrade naar hoge MDF-plinten, wij zorgen voor een transparante berekening zonder verborgen kosten.

Ontdek onze laminaat collectie

Ontdek onze laminaat collectie

Bij Floorever vind je een uitgebreide collectie laminaatvloeren in diverse stijlen, structuren en plank afmetingen. Bezoek onze showroom en laat je inspireren door ons assortiment! Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de perfecte laminaatvloer voor jouw huis.

Maak vandaag nog een afspraak bij Floorever Kampen.

Ontdek de mogelijkheden van laminaat voor jouw interieur!

Afspraak maken
Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-downarrow-leftarrow-right