Jaloezieën van Floorever Kampen

Jaloezieën zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook stijl toe aan elke ruimte. Of het nu de woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer is, jaloezieën zijn altijd een mooie aanvulling en brengen extra sfeer. Houten jaloezieën zijn bijvoorbeeld prachtig in de woon- of slaapkamer, terwijl aluminium of kunststof varianten geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken.

Flexibele lichtregeling met jaloezieën

Met jaloezieën heb je altijd controle over het licht en de privacy. Kantel ze eenvoudig in de juiste positie voor de gewenste hoeveelheid licht en privacy. Vind je het toch nog te licht in de kamer? Combineer ze dan met een bijpassend overgordijn. De combinatie van harde en zachte materialen zorgt niet alleen voor extra verduistering maar staat ook nog eens ontzettend sfeervol.

Afspraak maken
Floorever jaloezieen

Jaloezieën in diverse modellen en materialen

Bij Floorever zijn jaloezieën verkrijgbaar in verschillende modellen, geschikt voor bijna elk type raam, inclusief draai kiep ramen en trapezium ramen. Kies voor extra bedieningsgemak met elektrische jaloezieën of Megaview® voor meer lichtinval en zicht naar buiten toe. Daarnaast zijn onze jaloezieën beschikbaar in diverse materialen zoals hout, bamboe, aluminium en kunststof, met elk hun eigen uitstraling en kenmerken.

We zijn officieel merkdealer van

Breng een bezoek aan onze showroom

Benieuwd naar de mogelijkheden van jaloezieën voor jouw woning? Kom dan langs in onze showroom in Kampen en ontdek ons uitgebreide assortiment. Onze raamdecoratie experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte jaloezieën die passen bij jouw stijl en behoeften.

Maak vandaag nog een afspraak bij Floorever Kampen.

Ontdek hoe jaloezieën niet alleen functioneel zijn, maar ook de sfeer van je woning naar een hoger niveau kunnen tillen!

Afspraak maken
Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-downarrow-leftarrow-right