Over Floorever Kampen

Bij Floorever staan we sinds 2009 voor vakmanschap, passie en toewijding. Wij vormen een hecht familiebedrijf, geleid door Henk en zijn vrouw Monique. Henk is een stoffeerder in hart en nieren die al sinds 1996 zijn ambacht uitoefent. In 2021 namen Henk en Monique de touwtjes van Floorever in handen. Ook hun dochter Romy draagt haar steentje bij, waardoor Floorever een echt familiebedrijf is waar klanttevredenheid centraal staat.

Ontdek hoe wij uw wensen omzetten in realiteit

Bij Floorever geloven we in persoonlijke aandacht en service van hoge kwaliteit. We nemen de tijd om vragen te stellen, de klant en hun behoeften te begrijpen, en op basis daarvan een eerlijk en passend advies te geven.

Een nieuwe vloer of gordijnen aanschaffen is een belangrijke beslissing, en wij zijn ervan overtuigd dat een goed advies en uitstekende service de sleutel zijn tot tevredenheid op de lange termijn. Bij Floorever streven we niet naar snelle verkopen met onrealistische kortingen, maar naar langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit. 

Kom langs bij Floorever Kampen en ontdek zelf het verschil dat persoonlijke aandacht en vakmanschap kunnen maken!

Afspraak maken

Zekerheden Floorever

ALTIJD ALL INCLUSIVE.

Floorever werkt volgens de all inclusive methode. Dat betekent dat we je niet alleen van deskundig advies bedienen bij het vinden van de juiste vloer. Ook komen we langs om exact te meten wat je nodig hebt. Aansluitend komen onze deskundige vakmannen je vloer leggen/raamdecoratie ophangen. All inclusive betekent inclusief dit alles*.
Natuurlijk ruimen onze mannen na hun werk alles weer keurig op. All inclusive. Beter kan het niet.

*De all inclusive prijzen zijn op basis van een druk- en trek-vaste zandcementvloer met hieronder een goed geventileerde kruipruimte.
extra werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld extra egaliseren, het toepassen van een andere ondervloer enzovoort worden in overleg met de adviseur in de winkel besproken en berekend.

ALTIJD ACHTERAF BETALEN.

Bij Floorever werken wij op basis van vertrouwen. Zo vragen wij nooit een aanbetaling. Je betaalt pas wanneer de vloer ligt of jouw raamdecoratie hangt. Dat is onze honderd procent tevredenheidsgarantie!

ALTIJD RESERVEREN ZONDER PRIJSVERHOGING.

Wanneer je met een nieuwe woning of verbouwing bezig bent komen hier veel dingen bij kijken. Om rust en overzicht te creëren, kun je bij ons een offerte op laten maken. Wanneer deze in jouw begroting past en je graag met ons in zee wilt, Kunnen wij deze offerte omzetten in een orderbevestiging. Schikt het je niet om dit nu al door onze vakmensen te laten leggen? Geen enkel probleem. Wanneer je een order bij ons plaatst zullen eventuele prijsverhogingen niet op jouw order toegepast worden. Zo kun je, je weer richten op alle andere dingen die een verbouwing of verhuizing met zich meebrengen.

ALTIJD VAKKUNDIGE STOFFEERDERS.

Floorever beschikt over eigen vakmensen. Henk (de eigenaar), Patrick en een vast groepje ZZP’ers zijn professionals die als geen ander hun vak verstaan. Vakmanschap waarop je kunt vertrouwen. Je doet zaken met Floorever en Floorever zorgt, samen met haar mensen, voor honderd procent tevredenheid. Wat wil je nog meer? 

ALTIJD HET BESTE ADVIES.

Wij willen het allerbeste voor onze klanten. Wij bieden de volledige service. Dit begint bij een goed, maar vooral eerlijk advies. Wij luisteren naar de wensen van onze klanten en denken graag mee naar een passende oplossing.

ALTIJD THUIS BIJ KLACHTEN.

Je bent altijd welkom voor een kopje koffie. Wanneer je opzoek bent naar een nieuwe vloer of raamdecoratie, maar ook wanneer je eventueel ergens tegenaan loopt. Omdat de eigenaar zelf stoffeerder is, kunnen we bij klachten snel schakelen. Zo word je nooit van het kastje naar de muur gestuurd.

Ontdek het team

Henk
Monique
Romy
Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-downarrow-leftarrow-right