Paneelgordijnen van Floorever Kampen

Paneelgordijnen zijn een ideale raamdecoratie voor diverse ramen en passen perfect bij verschillende interieurstijlen. Met talloze afwerkingsmogelijkheden kunnen paneelgordijnen precies naar wens worden samengesteld. Ook kun je met paneelgordijnen gemakkelijk een grote ruimte opdelen in twee aparte ruimtes. 

Verschillende soorten paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn ideaal voor grote raampartijen zoals schuifpuien, openslaande deuren of grote, hoge ramen. Bij Floorever vind je een uitgebreid assortiment van paneelgordijnen in verschillende kleuren en stofstructuren, waarbij maatwerk in de afwerking ook mogelijk is. Op die manier creëer je raamdecoratie die volledig naar jouw wens is en perfect aansluit op je interieur.

Afspraak maken
Paneelgordijnen Floorever

Paneelgordijnen precies zoals jij het wilt

Door de vele afwerkingsmogelijkheden van paneelgordijnen zijn ze eigenlijk altijd zo te maken dat ze de gewenste uitstraling hebben en passen bij jouw woonstijl. Denk hierbij aan het combineren van meerdere paneelstoffen in één paneel, het toevoegen van paneelclips, en de keuze om baleinen toe te voegen of juist weg te laten. Wil je echt iets unieks? Kies dan voor een Washi paneelgordijn. Washi is gemaakt van een papierachtig materiaal en zorgt voor een exclusieve uitstraling.

We zijn officieel merkdealer van

Bezoek onze showroom

Wil je alle mogelijkheden van paneelgordijnen ontdekken? Of wil je weten welk paneelgordijn het beste tot zijn recht zal komen voor jouw raam? Breng dan een bezoek aan onze showroom, waar we je graag alle opties laten zien en je voorzien van persoonlijk en deskundig advies. Onze raamdecoratie experts helpen je graag bij het kiezen van de perfecte paneelgordijnen voor jouw ruimte.

Maak vandaag nog een afspraak bij Floorever Kampen.

Ervaar zelf de veelzijdigheid en functionaliteit van onze prachtige paneelgordijnen!

Afspraak maken
Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-downarrow-leftarrow-right