Duette® en plissé van Floorever Kampen

Duette® en plissé zijn stijlvolle, strakke en gebruiksvriendelijke vormen van raamdecoratie. Ze zijn zowel decoratief als functioneel geschikt voor diverse soorten ramen, waaronder rechte ramen, dakramen, plafond ramen en ramen met een bijzondere vorm.

Verschil tussen Duette® en plissé

Een plissé bestaat uit een enkele laag stof met zichtbare koordjes en heeft een plooibreedte van 20 of 32mm. Duette® bestaat uit twee geplisseerde stoffen met verstopte koordjes en een plooibreedte van 25 of 32mm. Duette® shades bieden betere verduistering vanwege de structuur met stilstaande lucht tussen de lagen, wat tevens zorgt voor verbeterde isolatie en akoestiek. Wil je een nog hoger isolatievermogen? Ga dan voor de Architella, met dubbele honingraat. Deze raamdecoratie biedt zelfs een nog hoger isolatievermogen en is een energiebesparende optie.

Afspraak maken
Duette Floorever

Bedieningsmogelijkheden van Duette® en Plissé

Wanneer je kiest voor Duette® shades of plissé in de top down/bottum up variant, kun je zowel de bovenzijde als de onderzijde van de stof bedienen. Hierdoor kun je de stof op ooghoogte hangen voor veel licht en behoud van privacy. Daarnaast kun je ook kiezen voor een dag- en nacht model met transparante en verduisterende stoffen in één systeem. Ideaal voor de slaapkamer!

Ook kunnen ze worden gemonteerd in vochtige ruimtes, maar we adviseren ze niet direct bij een douche of bad te plaatsen om condensvorming te voorkomen. Om de raamdecoratie zo lang mogelijk mooi te houden is het van belang dat de ruimte goed geventileerd wordt.

We zijn officieel merkdealer van

Bezoek onze showroom in Kampen

Benieuwd naar de mogelijkheden van Duette® en plissé raamdecoratie? Maak dan een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom! Hier kun je onze uitgebreide collectie bekijken en deskundig advies krijgen van onze raamdecoratie experts.

Laat je inspireren en ontdek hoe deze stijlvolle raamdecoratie jouw interieur kan verrijken.

Maak vandaag nog een afspraak bij Floorever Kampen.

Laat ons je helpen bij het kiezen van de perfecte Duette® of plissé voor jouw woning!

Afspraak maken
Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-downarrow-leftarrow-right