Horren voor raam of deur? Floorever deal!

Inclusief opmeten, maken en gemonteerd.

Ga voor de beste horren aanbieding naar Floorever In Kampen of Zwolle

Van het voorjaar tot najaar is er niets fijner dan frisse lucht door de deuren en ramen uw woning in te laten stromen. Met ons ruime en diverse aanbod in horren kunt u ook ongestoord genieten van de buitenlucht terwijl insecten en pollen buiten blijven. De horren bieden optimale insectenwering, zorgen voor perfecte ventilatie en worden op maat gemaakt. Zo is er altijd de juiste hor voor elk type raam en/of deur in uw woning. In onze winkels kunnen we u elke variant laten zien. Welkom!

Enkele voorbeelden uit de horren collectie van Floorever

De horren merken waarmee we werken

Maatwerk in horren tegen insecten en pollen

Ook voor uw deur heeft Toppoint altijd de juiste hor zoals de zeer populaire plissé hordeur. Zijn er kinderen of huisdieren in huis, dan is de unieke pendel hordeur ideaal. Maar natuurlijk vindt u in ons assortiment horren ook de klassieke scharnierende hordeur en schuifhordeur. Alle horrendeuren van Toppoint zijn volledig naar wens op maat samen te stellen.

Transpatec® gaas, huisdierengaas en pollenwerend gaas, het is allemaal mogelijk!

Naast het standaard zwarte en grijze horrengaas heeft Toppoint ook nog een aantal speciale gaassoorten voor horren in het programma. Zoals het unieke Transpatec® gaas dat extra transparant is of het Petscreen gaas dat extra scheurvast is en ideaal als u huisdieren heeft. Ook hebben we een pollenwerend gaas in ons assortiment dat meer dan 90% van de pollen tegenhoudt, perfect dus voor iedereen die last heeft van hooikoorts!

Specialist in de Japanse Plissé hordeur van Toppoint

Toppoint is producent van de bekende Japanse plisséhordeur. Of het nu gaat om een enkele deur, een dubbele deur of een schuifpui, een plissé hordeur is voor bijna elke situatie de perfecte oplossing. Bij een plissé hordeur wordt in plaats van vlak gaas gebruik gemaakt van zigzag geplooid gaas. Geplisseerd gaas is bovendien veel sterker dan vlak horrengaas. Het grootste voordeel van de plissé hordeur is dat de hordeur bijna op iedere deursituatie kan worden toegepast. De plissé hordeur neemt weinig plaats in beslag en blijft tijdens het bedienen van de deur in elke gewenste positie staan. Is de zomer voorbij of begint het voorjaar juist? De plissé hordeur is heel eenvoudig te plaatsen en weer te verwijderen. Daarnaast beweegt de hordeur aan de onderzijde over een zeer platte geleidingsstrip die ervoor zorgt dat de hordeur tevens rolstoelvriendelijk is. Het gehele systeem is daarnaast onderhoudsvrij en weerbestendig.

Pendel hordeuren zijn perfect i.c.m. kleine kinderen en/of huisdieren

Het gebruik van een gewone hordeur in combinatie met kleine kinderen en/of huisdieren kan een groot probleem zijn. Kinderen vergeten een deur meestal achter zich te sluiten (plissédeur) en honden of katten kunnen in hun enthousiasme het gaas kapot maken waneer ze door de deur proberen te komen. Toppoint heeft hier echter de ideale oplossing voor: de pendel hordeur. Deze deur kan naar beide kanten open en werkt zoals een soort saloondeur.

Bezoek Floorever in
KampenZwolle

Onze confectiespecialisten maken uw hor perfect op maat

Met de warmere winters gebruik je horren een groot deel van het jaar. Logisch dat u dan niet over een nacht ijs gaat als u nieuwe horren aanschaft. Floorever levert uitsluitend maatwerk. Dat betekent dat we daarvoor zelf komen inmeten, uw horren op maat maken op de manier zoals we die met u hebben afgesproken en dat we deze zelf komen monteren. Zodat we zeker weten dat u krijgt wat we samen voor ogen hadden. Dat is de typische All Inclusive aanpak en garantie van Floorever.

Ook een All Inclusive aanbieding voor uw hor?
welkom in onze showrooms

Speel op safe met de 7 zekerheden van Floorever

Complete collecties

Altijd All Inclusive

Eerlijk advies

Actuele productkennis

Geen aanbetalingen

Eigen stoffeerders

Lekker makkelijk in onderhoud zo'n PVC vloer

Een PVC vloer heeft maar weinig onderhoud nodig. Regelmatig stofzuigen of af en toe een dweilbeurt is voldoende. En voor een grote schoonmaak zijn er speciale reinigings- en onderhoudsmiddelen leverbaar. We kunnen ons voorstellen dat u hiervoor niet vanuit Epe naar Floorever in Kampen of Zwolle komt rijden. Daarom kunt u deze middelen bestellen in onze shop, we sturen ze dan graag naar u op.

Het laatste nieuws

KabouteractieNieuws
21 september 2022

Kabouteractie

Kabouteractie In de nacht van 19 september zijn onze stoffeerkabouters weggelopen uit ons magazijn. De…
Nieuws
20 september 2022

Floorever gaat komende drie jaar Heren 1 sponsoren

Be Quick ’28 is verheugd te kunnen melden dat we de komende drie jaar een…
Acties
1 juni 2021

Actuele folder