Rolgordijnen en vouwgordijnen van Floorever Kampen

Met de rolgordijnen en vouwgordijnen van Floorever haal je alles behalve een standaard product in huis! Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen, van transparant en verduisterend, van gladde stoffen tot open geweven stoffen, en van neutrale tot levendige kleuren. Ook bieden we rolgordijnen en vouwgordijnen van geweven hout, zoals bamboe, waardoor er voor elk interieur iets moois te vinden is.

Rolgordijnen en vouwgordijnen van geweven hout

Het geweven hout is beschikbaar in twee soorten wevingen: ‘’thin sticks’’ en ‘’flat sticks’’. Bij ‘’thin sticks’’ is de doorkijk transparant, terwijl bij ‘’flat sticks’’ het materiaal zelf iets dikker is, wat zorgt voor een tussenliggende mate van transparantie. Hierdoor behoud je het zicht naar buiten, maar wordt de inkijk van buitenaf verminderd. Bij ons vind je ook elektrische rolgordijnen en vouwgordijnen. Deze worden voorzien van draadloze besturing via een afstandsbediening of bediening via een app. Via de app kun je de gordijnen zelfs op afstand bedienen, voor ultiem gemak!

Afspraak maken
Rolgordijnen en vouwgordijnen Floorever

Het ophangen van rolgordijnen en vouwgordijnen

Onze rolgordijnen en vouwgordijnen kunnen op twee manieren worden opgehangen: in de dag (binnen het kozijn) voor een strakkere look, of op de dag (buiten het kozijn). Op de dag is vooral handig als het raam opengekiept moet kunnen worden. Met beide ophangmethoden kun je de gordijnen perfect afstemmen op de specifieke behoeften van jouw ruimte.

We zijn officieel merkdealer van

Bezoek onze showroom in Kampen

Bezoek onze showroom en ontdek zelf de uitgebreide collectie rolgordijnen en vouwgordijnen van Floorever Kampen. Onze raamdecoratie experts staan klaar om je te adviseren en je te helpen bij het vinden van de perfecte raamdecoratie voor jouw interieur.

Ervaar de verschillende stoffen kleuren en mogelijkheden in onze showroom

Laat je inspireren. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek het zelf!

Afspraak maken
Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-downarrow-leftarrow-right