Gordijnen? Floorever deal!

Inclusief opmeten, maken en ophangen

Ga voor de beste gordijnen aanbieding naar Floorever

Gordijnen zijn sfeermakers én heel functioneel in uw interieur. En met de gordijnen uit o.a. de Toppoint-collectie heeft u dan ook nog eens keus uit maar liefst 1.250 verschillende stoffen. Ons adviesteam is continu bezig met de laatste trends in wonen zodat er altijd een ruime collectie gordijnen is met kleuren en dessins die passen bij het interieur van nu en vooral bij het interieur van u. In onze showrooms hebben we alle stalen en vele grote showbanen en helpen wij u graag bij de keuze uit overgordijnen, vitrages, inbetweens, verduisterende gordijnen, linnen gordijnen, velours gordijnen. En bij de keuze uit de vele confectiemogelijkheden. Laat u inpakken bij Floorever in Kampen.

Enkele voorbeelden uit onze gordijnencollectie

De gordijnmerken waarmee we werken

Ontdek de mogelijkheden en het effect van gordijnen

Keuze in confectie

Wilt u graag nieuwe gordijnen voor in uw interieur? Floorever biedt breed scala aan confectiemogelijkheden. Zo is er de enkele plooi die een mooie strakke basis biedt, met deze enkele retourplooi realiseert u een modern en strak mooi vallend gordijn. De dubbele plooi, of dubbele retourplooi, geeft een iets royale look terwijl de Tri-plooi een meer klassieke uitstraling maakt. Een stoer of landelijk uiterlijk bereikt u met een ingeslagen ring en wie de echte designlook wenst, kiest voor de Wave-confectie. Al deze varianten in confectie worden vakkundig voor u verwerkt in de gordijnen uit onze collectie.

Verborgen techniek in de gordijnstoffen

De laatste technologische ontwikkelingen worden verwerkt in onze gordijnstoffen. U ziet ze niet maar met de meest innovatieve garens en de laatste technieken creëren we de beste gordijnstoffen voor een betere kleurechtheid en betere vochtbestendigheid. Deze gordijnen zijn vuilafstotend, brandvertragend en isoleren warmte én geluid.

Bepaal uw stofkeuze

Welke gordijnstof is voor u de beste keus? U heeft de keuze uit transparante, semi-transparante (lichtdoorlatend), dimout en verduisterende stoffen. Wat u ook kiest, ons atelier kan de gehele collectie van de perfecte voering voorzien met een Molton-, Basic- of een volledige Blackoutvoering. Dankzij de voering zullen uw  gordijnen nog beter warmte en geluid isoleren en de akoestiek in uw interieur veel aangenamer maken.

Bezoek Floorever in:
Kampen

PVC visgraat vloer in Kampen

| gordijnen, Referenties particulier | No Comments
De stoffeerders van Floorever hebben in deze woning in Kampen een PVC visgraat vloer gelegd…

De 7 zekerheden van Floorever