Gordijnen van Floorever Kampen

Elk raam is uniek, elke kamer anders. In de slaapkamer heb je andere gordijn eisen dan in de woonkamer. Misschien wil je in de woonkamer een inbetween en in de slaapkamer een verduisterend gordijn. Voor beide opties heb je een andere stof en eventueel een andere plooi soort nodig. Ontdek diverse stofsoorten en plooi mogelijkheden bij ons in de winkel. Zo kies je goed voorbereid een gordijn dat perfect bij jouw interieur en behoeften past!

Verschillende soorten gordijnen

Gordijnen zijn er in verschillende soorten. Denk aan verduisterende gordijnen, overgordijnen, inbetween en vitrage. Verduisterende gordijnen zijn bedoeld om de ruimte te verduisteren en worden om die reden vaak voor slaapkamers gekozen. Overgordijnen worden veelal gebruikt om sfeer te brengen in een ruimte, terwijl een inbetween een dunne en soepel vallende stof is die veel licht doorlaat en het zonlicht filtert. Vitrage, ook wel voile of glasgordijn genoemd, zijn hele dunne soepel vallende gordijnen die de zonnestraling enigszins temperen.

Afspraak maken
Gordijnen Floorever

Advies op maat en persoonlijke service

Bij Floorever bieden we niet alleen diverse soorten gordijnen aan, maar ook advies op maat en persoonlijke service. Of je nu op zoek bent naar gordijnen voor een betere nachtrust, privacy, isolatie of gewoon omdat ze je interieur helemaal af maken, onze experts staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. We kunnen je adviseren over stofkeuze, plooi mogelijkheden en confectievarianten, zodat je gordijnen perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

We zijn officieel merkdealer van

Bezoek onze showroom in Kampen

Met een breed aanbod aan stoffen, confectiemogelijkheden en persoonlijk advies, nodigen we je uit om onze showroom te bezoeken. Ontdek de mogelijkheden, voel de stoffen en laat je inspireren door onze collectie. Samen creëren we gordijnen die niet alleen functioneel zijn maar ook passen bij jouw persoonlijke stijl en interieur.

Maak vandaag nog een afspraak bij Floorever Kampen.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw ramen bij Floorever Kampen!

Afspraak maken
Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-downarrow-leftarrow-right