Ambiant vloeren koop je voordelig en all inclusive bij Floorever

ambiant-Oxford-sfeer
ambiant-Astoria-Roomwit
ambiant-Amazon-sfeer

Komt u er niet helemaal uit met uw vloer? Ambiant maakt het kiezen stukken eenvoudiger. Want voor elke woonstijl heeft Ambiant alles in huis: u voelt zich er altijd bij thuis. Wilt u een plankenhouten decor? Met een vinylvloer is dat geen probleem. Toch liever een zacht tapijtje? Ambiant heeft het allemaal. De uitstraling past altijd bij hoe u wilt dat uw huis eruitziet.  Immers, bij een mooi huis past toch ook een mooie vloer?

Alle soorten vloeren

Van het merk Ambiant levert Floorever diverse soorten vloeren. Wij hebben:

  • laminaat
  • 
parket
  • 
tapijt
  • 
vinyl
  • pvc

Daarmee zijn alle collecties zijn volledig afgestemd op de wensen van u als klant. Dus we beloven u: van Ambiant koopt u altijd een vloer die u als ‘beste koop’ ervaart. Daarmee haalt u een hoogwaardige kwaliteit in huis voor een goed passende prijs.

Afwerking: een goede plint maakt de vloer af

Een vloer is natuurlijk niet compleet zonder goede afwerking. Daar is ook bij Ambiant aan gedacht. De Ambiant Plintencollectie is zo uitgebreid dat er voor alle mogelijke soorten wel een bijpassende plint is. Kortom, voor zowel laminaat als tapijt of welke vloer dan ook: er is altijd wel wat passends te vinden.

75 jaar ervaring met vloeren

Het familiebedrijf Cotap uit dé tapijtstad Genemuiden is de producent van Ambiant. Dat bedrijf heeft inmiddels 75 jaar ervaring met het maken van vloeren. Als dat geen voorwaarde voor succes is! De kernwaarden betrouwbaarheid en eerlijkheid maken van een Ambiant-vloer voor u de beste keuze.

Ambiant logo