In verband met het coronavirus hanteren wij aangepaste openingstijden voor onze vestiging in Kampen en Zwolle. Klik op de link voor de aangepaste openingstijden.

  • Floorever, onbetwist nummer 1 in jaloezieën.

Jaloezieën

Floorever ZWOLLE
(038) 453 56 44
Floorever KAMPEN
(038) 333 37 70

Floorever de ontbetwist nummer 1 in jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Van elegant tot robuust:

Horizontale jaloezieën in duurzaam aluminium zijn er van 16 mm tot 70 mm. Als je een elegante uitstraling wilt, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. Wil je een statement maken met je interieur kies dan de robuuste 70 mm lamellen.

Ladderband

Met ladderband geef je een extra accent aan je jaloezie. Je kunt kiezen uit  verschillende kleuren en twee breedtes.

Retro

Voor een echte retro look  kies je voor de speciale retro uitvoering in combinatie met meekleurend of contrasterend ladderband.

Praktisch

De aluminium horizontale jaloezieën zijn vochtbestendig en dus heel geschikt voor je badkamer of keuken. Je houdt ze ook gemakkelijk schoon met een vochtige doek.

Houten jaloezieën

Exclusief en trendy

Creëer een unieke sfeer in huis met op maat gemaakte houten jaloezieën. Het natuurlijke materiaal geeft je interieur een exclusieve en trendy uitstraling en treedt moeiteloos in harmonie met iedere woonstijl.

Handige functionaliteiten

Speel met de lichtinval in huis door de lamellen zachtjes te kantelen. Woon je aan een drukke straat waar veel mensen langslopen of heeft je woning grote raampartijen? Dan heeft het kantelen van de lamellen als bijkomend voordeel dat je ook eenvoudig je privacy bepaalt.

Persoonlijke twist

Maak je houten jaloezie extra persoonlijk met een contrasterend of bijpassend ladderband. Door bijvoorbeeld witte houten jaloezieën te combineren met ladderband in een donkere kleur, valt je raamdecoratie nog meer op! Ladderband heeft als bijkomend voordeel dat het de lamelgaatjes uit het zicht laat verdwijnen.

Wil je graag een persoonlijke twist, maar liever niet meer dan een klein detail? Kies dan voor houten horizontale jaloezieën in een retro uitvoering. Dit maakt jouw jaloezie op subtiele wijze uniek.

Keuze uit diverse lamellen

De lamellen van houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in:
• 25 mm, voor een subtiele uitstraling.
• 50 mm, passend in ieder interieur.
• 65 mm, voor een robuuster effect.
Je kunt kiezen uit verschillende soorten hout, of uit geverfde lamellen in diverse kleuren.

Bedienmogelijkheden 

Houten jaloezieën worden standaard uitgevoerd met een optrekkoord en een tuimelkoord. Dankzij innovatieve technieken gaat het kantelen van lamellen gemakkelijk. Ook het optrekken en laten zakken gaat met een vloeiende beweging.

Wij zijn dealer van

Vadain logo
Brink & campman logo
Uzin logo
Tarkett logo
TFD logo
Parade tapijt logo
Parador logo
Saffier logo
Wepro logo
A house of happiness logo
Ambiant logo
Berry alloc logo
Desso logo
Bonaparte logo
Hebeta logo
Forbo logo
Interfloor logo
m-flor logo
moduleo logo
bece logo
Hamat logo
Zonnelux logo
Leffering de Wilde logo
XXL roede logo
1. Nooit aanbetalen
2. Betrouwbaar
3. Reserveren zonder prijsverhoging
4. Eigen stoffeerders
5. Kennis & service